Benim Kitabım...

Hakiki Aşk Öyküsü
Kara Pazarlar     
20.08.1950 yılında babamın görevi nedeniyle bulunduğumuz, Konya'nın Çumra kazasında dünyaya gelmişim.Beş kardeşin ortancasıydım. Yedi yaşımdayken babamın Uşağa tayini çıktı ve ilkokulu Uşak 1 Eylül ilk Okulu'nda okudum. Ortaokul ve liseden yine Uşak’ta mezun oldum.
          
Erken bir evlilik yaptım ve tahsilimi ne yazık ki devam ettiremedim. Genç kızlığımdan beri yazma alışkanlığım vardı. Sene 2013 sonlarında  yaşadıklarımla ilgili yazdıklarımı düzenlemeye başladım ve öykü yarışmalarıyla yazarlığa ilk adımımı atmış oldum. Bezm-i Alem Üniversite'sinin düzenlemiş olduğu 'Hastalık Hikayem' yarışması ile yazarlık denemem başlamış oldu... Sırasıyla 'Turgut Uyar 2014 Şiir Yarışması' 'Acilin Öyküsü Yarışması' sonuçlandı ve öyküm, seçilmiş öyküler arasında yerini aldı. 2014 Beyin yılı olması kapsamında düzenlenen 'Nöroloji Öyküleri Yarışması'na 'Gözlerin Çılgın Dansı' öykümle katıldım. Bu hikayem de seçilen hikayelerden oluşan derneğin çıkardığı kitapta yerini aldı.

Bu ilk başarılarımdı, devam ettim.'2014 Kaşgarlı Mahmut Öykü Yarışması'na 'Tek Kişilik Kalabalık' öykümle katıldım. Caymadım .Yine fakülte hastahanelerinin düzenlediği 'Hayata Tutunma' adlı öykü yarışmasına 'Ruh Kanseri' öykümle katıldım. Bu sıralarda karşıma çıkan aşka hayır diyemeden, zorlandığım fakat hala vazgeçmediğim yaşadıklarımı 'Kara Pazarlar' adlı romanımda e-kitap projesi Murat Uhrayoğlu ile bir yayın sözleşmesi yaparak önce e-kitap, okunmadığını görünce de, basım yoluyla kitap yurdu idefix ve d&r da satışa sunduk. Bu aşkla ilgili ikinci kitabımın tüm yazımları bitti.Fakat ilki okunmadan ikincisini, birbirine bağlı olaylar zinciri olduğu için şimdilik yayına vermiyorum. İnşallah kendimi ve kitabımı size layıkıyla tanıtabilmişimdir. Hepinize sevgi ve saygılarımla...                         
                                                     

Ece Evren     11.07.2015
                       
                                                   
  

 

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la