Sevgili Evren Soyuçok ile blog yazarlığı üzerine söyleşimiz

Sevgili www.evrengunlugu.net bloğunun yazarı Evren Soyuçok ile gerçekleştirdiğimiz  sohbetimiz. Ona bu emeklerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. İyi seyirler. Hepinize sevgilerimle. 

Ece Evren  02.06.2017

37 yorum:

  1. Çok güzel bir söylesi olmus ablacim :) bide seni ben ilk defa görüyorum. Ne kadar güzel bir hanımmışsın maşallah ablama 😘 öpüyorum yanaklarından. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özlem kızım. Şükürler olsun, en çok da sağlığım için. Ben de seni öpüyorum canım :)

      Sil
  2. Çok tatlı bir sohbet olmuş Ece Abla. İnşallah seninle bir gün karşılıklı sohbet etme imkanımız olsun... Çok tatlısın. Dinlemeye doyamadım. Güzel sohbet için ikinize de teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol bir tanecik Beyda kızım. İnşallah sohbetimiz olur canlı canlı. Ben de çok isterim. Beğenmene sevindim. Biz teşekkür ederiz seyrettiğin için :)

      Sil
  3. Ne güzel olmuş yaaaa :)) Açtım izliyorum şimdi seni :)) Ne güzelsin ablacığım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Yurdagül'üm. Beğenilmek mutlu etti :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. Ablacığım ne güzel bir söyleşi olmuş, blog yazmanın sanırım en can sıkıcı yanı bazen bahsettiğin üzere 'kötü' yorumlar almak ama diyorum ya, bir edebiyat, şiir, anı bloğuna kötü yorum yapılacağı insanın aklından geçmezdi. Sonra senden özür dilemiş, yorumunu silmiş o yüzden içime su serpildi. Benden de söz etmişsin çok hoş sürpriz oldu bana, sözümün arkasındayım içine Şekspir kaçmış ablacım ama sen de demişsin zaten şımaracağını asla düşünmem. Düşünsem öyle demezdim:))))roman konusunda çok üzüldüm, kitap yayınlatmak çok zor bir konu, sanırım oyunlar oynanıyor, Harry Potter'in kitabı bile 13 yayınevinden 'red' cevabı aldığından belli. Sağlık olsun hiç üzülme.
    Kısa yorum konusunda ise bazen ben de kısa yorum yapıyorum, insanın günü gününe uymuyor, hani kötü bir haber, siyasi ya da hayvanlara yapılan bir şey ya da kendi yaşamımdaki bazı yaşananlar, maddi manevi sıkıntılar diyeyim, Bücürük'ün hastalığı vs. olunca uzun yazamıyorum. Öyle üzgün oluyorum ki, kimseye o an uzun yazamıyorum. Bir de çok uzun yazarsam kafa şişirim diye uzun yazıp sonra kısalttığım bile oluyor:)))

    Bu güzel söyleşi için - önce hanımlar - sana ve söyleyişi yapan Evren bey kardeşime çok teşekkür ediyorum. Her ikinizin de başarılı blog hayatının devamını diliyorum. Kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı kardeşim. Yazdıklarımı beğenmen benim için ölçüdür, zira çok kültürlüsün. Bayılıyorum ben sana. Bayağı konuştuk Evren oğlumla. Ben de çok mutlu oldum... Sağ olsun Evren oğlum hepimizi okuyormuş. Kısa-uzun yorum mevzusunda ise, aslında fark etmez. Okunsun da, vakti olmaz yorum bırakmaya; insanın engeli olabilir. Konuşmada da söyledim sanıyorum. Bence okunmak yeter. Zaten hem blog okuyup hem de her şeye yorum yapmaya kalkarsak, bloğumuzu boşlarız. Her şeyi ölçüsünde yapacağız mecburen. Dileklerin için çok teşekkürler. Dilerim Allah'ın izin verdiği sürece beraber oluruz. Sevgiler kardeşime :)

      Sil
  5. Ilk firsatta izleyecegim 😊

    YanıtlaSil
  6. Biraz donmalar filan olmuş ama yine de çok güzel bir söyleşi olmuş.Emre Bektaş'ın yazmaması beni de üzdü.Blog yazarları olarak birbirimize biraz daha destek vermeliyiz sanki.Sen de çok genç duruyorsun ablacığım :)) Yapıcı ve pozitif olman da hoşuma gitti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben çokça donmuşum. Ama ilk söyleşide de oldu. Benimkinde fazla oldu. İdare ettik canım :) Ben aslında yazdıklarımın dışında gerçekten hayat doluyum ama kırılganım. Sanırım fazla beklentiden oluyor. Sevgiler kızıma :)

      Sil
  7. izledim ilginç,keyifli ve yararlı bir sohbet olmuş..tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  8. Izledim. Ne tatlisiniz ekrandan boynunuza sarilasim geldi. Öpüldünüz kocaman 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, çok teşekkür ederim. Sevgilerimle ben de seni öpüyorum :)

      Sil
  9. Bence çok keyifli olmuş. Evren bir başlangıç yaptı ilersi güzel şekilde gelecektir abla. Umarım bu sohbet birçok bloggera yol gösterir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim Ruhsuz oğlum. Sanırım devam ettirir Evren. Çok zevkliydi. Unutamayacağım kıymetli bir anı. Teşekkürler oğlum yorum için :)

      Sil
  10. Üç bölüm halinde izledim sevgili Ece. Emek verenlerin eline sağlık. Çok sade, içten bir sohbet olmuş. Çok doğal bir ortamda söyleşi gerçekleşmiş. Yeni bloggerlar için eğitici çok şey var.
    Selam-sevgilerimi iletiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Makbule kardeşim. Bazı kesintiler oldu, nedenini bilemedim. İzlediğin için ve yararlı bulduğun için teşekkürler. Selam ve saygılarımla :)

      Sil
  11. Ece ablacım çok keyifle izledim, ne kadar içten anlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Yeliz'im. Az heyecanlanmadım değil yani. Ama çok keyifliydi :)

      Sil
  12. Nefis bir söyleşi olmuş.
    Blogların Ecesi canım ablamız seni çok seviyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim. Teşekkür ederim yavrum. Ben de çok seviyorum. Bambaşka bir duygu bu. Sevgimle Tigris'im :)

      Sil
  13. ben ilk olarak youtube'da izlemiştim, oraya da yazmıştım ablacım ne tatlı birisin çok da güzelsin seni tanımak güzel:) Evren beyin bu fikri çok iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  14. Canım, teşekkür ederim. Evren oğlum teklif ettiğinde bu söyleşiyi, açıkçası çok sevindim. Değer verilmek çok güzel bir şey. Hem de vaktin nasıl geçtiğini anlamadık Özlem'ciğim. Sanırım yorumunu gördüm, cevap verdiğimi zannediyorum. Yoksa kızarım kendime :)) Sevgiler yavrum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ablacım cevap yazmışsın ama bildirim gelmemiş, o yüzden şimdi gördüm :) ama bir şey yazmasan da alınmazdım, senin iyi niyetini güzel yüreğini biliyoruz nasılsa :)

      Sil
  15. Evren hoca sayesinde sizin gibi bir saygı değer insanı tanıdım. Takip ettiğiniz genç blogların arasında yeni de olsam, bu gerçekten gurur verici. Çok fazla yorum yapamasam bile bu zamana kadar yazmış olduğunuz yazıların hepsini okumaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmişsin Yalçın :) Görünce yorumunu çok sevindim. Düşüncen için çok teşekkür ederim. Sizler de benim için çok değerlisiniz. Yazı ve yorumlarda görüşmek üzere oğlum :)

      Sil
  16. Ece abla videonun her sn'sini atlamadan izledim. Sanki seninle karşılıklı oturup konuşmuş kadar oldum. Çok güzel bir sohbet olmuş. Evren günlügünü görerek yıllar önce blog yazmaya heveslenip bu yola çıkmıştım. Blog sohbetlerinin 2.sinde konuk olman bence çok isabet olmuş. Bu arada adını yeni öğrendim, fakat ben yine Ece abla demeye devam edersem umarım bir sakınca olmaz. Sevgiler,saygılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmiş Yusuf oğlum :) Beğenmene çok sevindim. Evet Evren birden sorunca hiç sakınca görmedim. Ece ismine de alıştım. Kitap içindi ama bayağı oturdu üzerime :) Hiç sakınca olmaz oğlum. Yorum için teşekkürler, sevgilerimle Yusuf oğlum :))

      Sil
  17. ABLACIM CNM ABLAM! İnanmayacaksın ama hepsini izledim :) işyerinde taktım kulaklığı, çalışırken bir yandan sesin oldu kulaklarımda (aramızda kalsın :P).
    Canım ablam! Tatlı olduğunu biliyordum ama seni böyle izlemek çok keyifliymiş! İnşallah tanıştığın insanlara biz de ekleneceğiz en kısa zamanda 👍
    Sen bir tanesin!
    Evren bey'e çok teşekkür ederiz senin o güzel sesini duyma şansı yakaladık.
    Kocaman kocaman öpüyorum canım ablam! ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tatlım benim. Dilerim bu kış birbirimizi tanır ve kışa inat sıcaklıklar yaşarız. Canlı gibi görmek ne değişik değil mi canım ? Sevindim ama gözlerimi kapatmayı neden adet haline getirdim aklım almıyor. Yakınlarım eleştirdi biraz :)
      Evren çok kibar bir oğlum, teklif ettiğinde tabii çok mutlu oldum. Seni, Atakan'ı sevgiyle kucaklar öperim Elif'im :)

      Sil
  18. Merhaba Ece Evren Hanım.
    Zevkle dinledim sohbetinizi. Kolaylıklar dilerim ilgili olan herkese. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Halil bey. Çok teşekkür ediyorum. Eksik olmayın. Bayramınızı şimdiden kutlarım :)

      Sil
  19. Bir türk bloggerin bu şekilde blogları canlı yayında ağırlayıp sohbet etmesi harika bir proje umarım devam eder sizin yer almanız ayrıca çok sevindim ece hanım muhteşem bir sohbet severek izledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık devam etmiyor sanırım Evren oğlum ve mutlaka geçerli nedenleri var.Bayağı sayıda söyleşi gerçekleştirdi.Hazır yeri gelmişken bu emeği için ona ve fikirlerini paylaştığın için sana çok teşekkür ederim oğlum :)

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la