Mim Etkinliği #dogamizdavar

Mim Etkinliği
#dogamizdavar     


Mim Etkinliği  #dogamizdavar


Duygusal kadınım ben. Sevginin ve sevenlerin yanındayım 
Sevmek; eğer ihmalleri eşliğinde getiriyorsa ve şikâyetleşmeler başlarsa, etraftan gelecek cevaplar "Mutlaka seçimin yanlış, bırak gitsin!"in versiyonları olur. Ama aşk bir seçim değildir ki, bir sonuçtur. Yeterlilik ve uyum sınavları başlar az bir zaman sonra. 

Bir insanı tüm terslikleriyle de sevebilir insan. Üstelik iki taraf da birbirini değiştiremeyeceğine inanarak ve hâlâ çekişiyorlarsa, dayanmak gibi bir zorluk hissetseler dahi; teneffüslerinde mutlaka olanları değerlendirirler. Çok kırıcı şeyler de geçebilir aralarında. Bu evrede ayrılanlar o kadar çok ki..."Ben seviyorum anlaşılan, vazgeçemiyorum zira" sonucu için ikisi de ayrı ayrı düşünmeliler. Sevgi zor yakalanan bir şey çünkü.Hayatınıza anlam katar. 

Bugün düşündüm. Mimlerin hem düşüncelerimizi öğrenmek, hem de birbirimizi tanımak açısından çok yararlı olduğuna inanıyorum. Blog yazmaya başladığımda ilk bakışta anlayamadığım bu etkinliği sonradan öyle sevdim ki, adeta gözlerim arar oldu. Ben bir mim başlatsam becerebilir miyim acaba?  Lakin soruları hazırlamak için bir süreye ihtiyaç var. Bugün itibariyle klavyem bu amaçla çalışacak. Sanırım çok uzun sürmez. 01.07.2017

#dogamızdavar Hashtagli mimimizin soruları sekiz kalem.

  

1- Hayatınızda olmalarına izin vermek için, kişilerde hangi özellikleri ararsınız?
2-Ben ilk bakışta, ya da bir iki görüşte anlarım nasıl bir insan olduğunu diyenleriniz var mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
3-Birini sevmeniz için (sevgili, dost, arkadaş, hepsi) size sıcak davranması şart mıdır?
4-Birine iyi bir insan dediğinizde, hangi yönleri bu tespitinizde ağır basar?
5-Dokunmak nedir sizce? İki manasıyla da rica etsem…
6-Fedakâr mısınız?
7-Birinin size iyiliği dokunsa minnet duygunuz sürer mi, o iyilik her hangi bir terslikte referans olur mu? Yoksa ?
8-Sevgiyi bir iki cümleyle anlatabilir misiniz?

Kimleri mimliyorum? Hepinizi tabii ki❤ İlk göz ağrılarım var. Onlar biliyorlar kimler olduklarını  ve burada uzun bir listenin pek de iyi durmayacağını. Onlar ister mimlediklerini yazarlar ya da önerirler. Yapmak isteyenlere şimdiden teşekkürler. Hepinizi seviyorum, bana kızanları da… Zira belki payım vardır kızmalarında, insanız nihayetinde değil mi? Görsel eklemeyi becerebildiysem ve bu görseli kullanırsanız sevinirim 💓

Kolay gelsin ve eğer yaparsanız beni mutlu edersiniz diyorum. Kitabım için çok malzemeye ihtiyacım var...

Ece Evren  14/07/2017

40 yorum:

  1. Mim yapmayalı uzun zaman olmuştu o yüzden üzerime alınıyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Kadriye'ciğim. Yaparsan çok sevinirim. Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Ablamm ben varım yada yokum hic farketmez. Seni seviyorum ve davetiyeni beklemiyorum. :) Sorulari aldim en kisa zamanda kalbimde ve blogumda yerin hazir olacak. 💕 Öpüyorum kocaman seni 💕😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son göz ağrım, kızım benim. İnan ben birisini unutursam kırılır diye böyle yaptım. İlgine çok teşekkür ederim. İnan çok sevindim yapacağına. Sevgiyle kucaklıyor öpüyorum seni Özlem'im :)

      Sil
  3. ben mim yapmayı pek sevmiyorum..:( zaten mimlemeler en güzel bayanlar arasında oluyor..sizlere iyi mimlemeler diliyorum.. :)) kolay gelsin,sağlıcakla kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru Yıldırım :) Benim bir blog yazarı oğlum var, o da sevmez. Erkek olsam ben de yapmazdım. Başlarda ben de yapamıyordum ama şimdi değişik bir bakış açım oldu. Yorum bıraktığın için teşekkürler :)

      Sil
  4. Ben de yaparım bir, iki güne kadar ablacım. Sorular güzel. :))) Ama senin cevaplarını göremedim...Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, doğru ya ben başa ilave edip güncelleyeyim o zaman. Ne dalgınlık... Hatırlattığın için teşekkürler Müjde'm. Sevgiler canım :))

      Sil
  5. 8 soruyu görünce gözüm korktu.Sorular güzel ama sayfalarca cevap yazılabilir sanırım.Mimi yapacak arkadaşlarının cevaplarını merakla bekliyorum.Yoğun bir süreç geçirdiğim için benim de kusuruma bakmayın olur mu?Öpüyorum seni ablacığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kusura bakmam Yurdagül'üm. En mantıklı cevapları vereceğini düşünürdüm zaten. Ama aşk kısmında ilginç ve yol gösterici cevapların olurdu. Bak Müjde hatırlattı. Ben de cevaplarımı yazıp, güncelleyeceğim. Kolay gelsin kızım, sevgilerimle :)

      Sil
  6. Bende bu aralar ne yapsam diye düşünüyordum uzun zaman da mim yapmamıştım sayende yapmış oldum :D

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr/2017/07/mim-etkinligi-dogamizdavar.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm Elif kızım ve çok sevindim. Okudum, cevapların gayet doğal ve samimi idi. Ben bu kadar anlayışlı olduğunuz için sevinçliyim, zira hemen yaptınız. Sağ ol yavrum. Sevgilerimle Elif :))

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Teşekkürler, çok sevinirim. Sevgiye değer veren kızlarım olduğunu biliyordum. Seni tanımak güzeldi kızım. Sevgilerimle :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  8. En kısa zamanda ben de bu mime katılacağım, çok güzel olmuş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin ve tanışmamız sevgi kaynaklı olduğu için daha da çok sevindim. Çok teşekkürler Gizem kızım. Sevgilerimle :)

      Sil
  9. Çok güzel bir mim olmuş Ece abla. Sorulara bayıldım. Uygun bir zamanda ben de yapmak istiyorum bu mimi.

    YanıtlaSil
  10. Çok sevinirim Eda kızım. Cevaplarını okumak çok zevkli olacak benim için. Sevgiyle kucaklıyorum canım :)

    YanıtlaSil
  11. Ece annem şu yazılarını okurken o denli mutlu oluyorum ki.Sanki karşımda konuşuyormuşsun gibi. Yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihat oğlum, seni ziyaret edemediğim için beni mazur gör. Kitaplarla fazla haşır neşir olmasam da arada oğluma gidip, bir yorum yapmalıyım. Samimiyetimi hissetmen çok mutlu etti. Sevgi başlığı altında olan her şey güzel. Çok teşekkürler. Sevgilerimle oğlum :)

      Sil
  12. Vayyyy sorulara gel. Ece ablam harikasın. Bu sorulara cevap vermezsem emin ol çatlarım. Soruları cevaplayıp yayına alıyorum. Okkalı sorular olmuş. Bakalım bir yerlerde Beyda kızımız bu sorulara nasıl cevaplar verecek? Sevgiler. Öpüyorum ablacığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika olan senin güzel yüreğin Beyda'cığım. Bakalım neler diyecek cevaplarında donanımlı kızım benim. Sevgiyle kucaklıyor, öpüyorum seni. Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Okudum Özlem kızım. Yorumum çıkmadı mı yoksa? Dün gece bilgisayarda bazı şanssızlıklar yaşadım ama sanki yayınlandı diye biliyorum. Çok teşekkür ederim yavrum. Sevgiyle gözlerinden öpüyorum :)

      Sil
  14. Merhaba ece ablacim😘 Uzun zamandır blog da yoktum. Yeni yeni dönüyorum tekrar. Başlatmış olduğun mime de sorulara da bayıldım. Her zaman ki gibi harikasın. Kalemine sağlık..

    YanıtlaSil
  15. Hoş geldin canım :) Dilerim yazmaya vakit bulursun. Aslında senin işin daha zor. Ürün tanıtımı gerçekten emek isteyen bir şey. Kolay gelsin ve çok teşekkürler Hazal'ım. Ben de sıcaklarla boğuşuyorum. Çok dokundu bu sene bana. Sevgiyle kucaklıyorum seni yavrum :)

    YanıtlaSil
  16. Ben de cevaplayıp yayınladım. Sorular için teşekkürler. Sizin cevaplarınızı da merakla bekliyorum. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi okudum Derya kızım. Çok güzeldi cevapların, çok teşekkürler :) Sevgiler kızım. Bu gece cevapların hepsini hazırlamış olurum dilerim :)

      Sil
  17. hemen katılacağım mim etkinliğinize :)

    YanıtlaSil
  18. Uzun zamandır blogunuzu goruyorum, takip ediyorum sanıyordum etmiyormuşum! Hemen ettim. :) Sorular da çok iyi, ben de yapacağım bu mimi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nermin. Katılman çok mutlu eder beni. Teşekkürler ve sevgiler :)

      Sil
  19. Ve Ece Abla ben geldim. Sorularını da cevapladım. Bakalım cevaplar nasılmış? Ben cevaplarken çok keyif aldım. Yine yapalım. Sevgiler :)

    https://beydaninkitapligi.blogspot.com.tr/2017/07/mimlendim-ve-mimledim-14-dogamizdavar.html#gpluscomments

    YanıtlaSil
  20. Üşenmeyeceğim, bu etkinliğe katılacağım. :)

    YanıtlaSil
  21. Ece hanım bende sizin etkinliğiniz'e katıldım sorular çok zorlayıcı olsada boş bırakmamak için tamamını cevapladım umarım beğenirsiniz backlink için çıkış verdim
    https://jdsezer.blogspot.com.tr/2017/07/dogamizdavar-mimleme-etkinligi-katldm.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sevindim. Hemen okuyorum. Sevgilerimle :)

      Sil
  22. Sevindim Halil bey :) Sağ olun.

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la