Oyuncular 4.Bl


Oyuncular
Anlaşma
Oyuncular 4.Bl

Ne diyordum? Evet beni dinliyordun her iki manada da. Anlayamamıştın zira. Sandığın  ve söylediğin kadar zeki değildin. Bu daha evvel uğraştığın ticaret mesleğine benzemezdi, bunda yıpranma ihtimalin çoktu. Lakin haberin yoktu. Dizi başına aldığın eder seni aldatmasındı. Senaryodan şüphelenmek aklına bile gelmiyordu. Sanırım diğer oyunundan kafan çok karışık geliyordun. Arıtması yoktu bu işlerin. Oradan getirdiklerin beni rahatsız ediyordu da, buradan mutlu gitmen orayı daha da mutlu kılıyordu. 

O zamanlarda seni bukalemuna benzetiyordum. Bu oyun sana her şekilde kâr kapısı idi. Bir ek işe girdim diyemiyordun. Masrafsız, zararsız ve zaman zaman fazlasıyla nemalanıyordun. Doğa, yemek menüsü seni iyice şımartmıştı. Lakin ben gitgide bileniyordum. Bazen kalemi ve kafanı kırmak geçiyordu içimden...

Yalnızca buralarda ölmekten korkuyordun. "Beni şehrimin sağanaklarında defnetsinler!" tadında bir imzalı metni  sözleşmeye ekletmiştin. Anlayamıyordum seni açıkçası, neden bu kadar ileri yaşta oyunculuğa heves etmiştin ki. Eskiden kırklı yaşlar için söylenen atasözü, acilen altmışından sonra diye değiştirilmeliydi. Ömürlerin uzaması bir referans olmamalı ve oyuna risk grubu olan diğer, üstelik her hücresi acı ve yoğun duygular taşıyan birini katma gafletinde bulunmamalıydın. Fakat ilk oyun teklifiyle geldiğinde, karşı duramayacağımı anlar anlamaz tüm kılıçlarımı kuşanmıştım bile. Oyunculuk hevesimi kaldırmamalıydın. Yapmamalıydın bunu.



Ece EVREN  




14 yorum:

  1. harika olmuş 4 bölümü de okudum...gerçek bişeyler içerdiği hissettirdiklerinden belli ki yorumunda kaybetti bile dediğine göre kazanan sen oldun...o zaman biraz bardağa dolu tarafından bakarak sevinebiliriz belki de..saygılarımla ece ablacım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıllı ve tatlı kızım benim.Eveet.Kendimi kazandım.Ama ben zaten hep bendim. İsterdim ki...Sevgilerimle canım :)

      Sil
  2. Hepsini okudum çok güzel yazmışsın. Çok güzel ifade etmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer, gerçekten takip etmekle beni çok mutlu ediyorsunuz.Sevgiler hepinize :)

      Sil
    2. Ece ablacım her zaman yorum yapamasamda her yazını okumaya çalışıyorum. Seni şahsen tanımasamda yüreğinin güzelliğini gördüm ve seni çok sevdim:)Sakın unutma sen değerlisin. Bu arada senden hergün yapmanı istediğim bir şey var. Her gün 3 kez kendimi seviyorum, ben değerliyim demeni ve bunu inanarak söylemeni istiyorum. Anlaştık mı?

      Sil
    3. Bunlar ne güzel öneriler.Canım, ben de tanımasam da duyguların anlaştıklarına ve sevmenin sırf görmekle olmadığına inanıyorum artık. Bana bu tür öneriyi yapan ilk kişisin.Bunu yapacağım.Ben kendimi eleştiriyordum hep sanki üzücü şeyler yazıyorum diye.Aslında yapmak istediğim acılarımı taçlandırmak ya da süslemek için bir garip çabalama sanki.Okuyunca bazen, bir başkasının yazısıymış gibi geliyor :) Anlaştık canım :) Şimdi önce yazıp hafızama kazıyorum.Ben değerliyim!Kendimi sevmeliyim!Sana sevgilerimi gönderiyor ve öpüyorum canım.Hoşcakal :)

      Sil
    4. Bunları yaptıkça hayatının güzelleşeceğine inanıyorum. Sen iyi şeyleri hakediyorsun. Kendini sevdiğini sanıyorsun ama içinden 1 den 10 a kadar değer ver desem tahminimce 1 e yakın bir değer verirsin. (Ben kendimde de denedim ordan biliyorum;) Bu uygulamayı yaptıkça bu değer artacak. Karşımıza çıkanlar bizim aynamız yani yansımamız. Biz kendimizi sevdikçe, değer verdikçe karşımıza bizi seven,değer veren insanlar çıkacak:) Biraz kişisel gelişimle ilgileniyorum da:)ara ara bildiğim şeyleri sizinlede paylaşırım.

      Sil
    5. Sevinirim canım.Teşekkürler.Halimi inan çok iyi teşhis etmişsin. Görüşmek üzere...

      Sil
  3. Su gibi okudum bu bölümü de Ece Ablacığım. Öyleleri kazanamaz zaten, belki kısa bir süre için kazanmış görünürler. Devamını hevesle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana canım :) Keşke böyle olmasaydı. Zira başarı her dalda mutluluk getirmiyor :(

      Sil
  4. mükemmel bir seri olmuş , sadece okumadım izledim açıkcası . iyi günler Ece abla : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adem kardeşim.Çok mutlu ettin beni.Yazmaya şevkleniyorum.İyi günlerde ve paylaşımlarda görüşmek dileğiyle.Sağol :)

      Sil
  5. Okurken gözümde canlanıyor resmen Ece Abla hem yazım dilinden hemde duygularını inanılmaz yansıtabildiginden, hep negatif yazıyorum gibi geliyor demişsin ya hiç öyle düşünme bizlere başucu kitabı bunlar, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Bazen frene basmam gerektiğini hissetmiyor değilim.Lakin acılar kimsenin reddedemediği, mutluluk kadar benimsenemeyen durumlar.Ben sadece acılarımla dalga geçiyorum sanki.Beni yüreklendirdin kızım.Sevgilerimle.Ece ablan :)

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la