Başımız Sağolsun Arkadaşlar...


YETER ARTIK YETERR


Terör Belası
Terör




Yine şehitlerimiz var.Yine analar, babalar eşler, en acısı da evlatlar...şu anlarda neler yaşarlar, nasıl hazmedecekler? Kim bilir kaç tane yetim kalmış çocuklar var yine.
Sanırım biz hiç bir şey bilmiyoruz. Üzülecek bir şey yok da biz yoktan yere mi üzülüyoruz? Hava durumu bile aksıyor da şehit haberleri aksamıyor. Yazıklar olsun !


Ece Evren   24.05.2016

15 yorum:

  1. Abla üzüldüğümüz de yok lanetlediğimiz de yazık ya önceden sokağa dökülürdü bu millet şehitleri için kim vercek bunun hesabını :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Emre, sanırım bizim hesap ve vebalden anladıklarımızın geçerliliği de yok bu devirde.Ben, tek bir hayatın sönmesiyle bile ve onca yakınının acılara garkolmasından sorumlu olanların 'Sükut ikrardan gelir.' sözündeki gibi suçu üstlenip ama vicdani sorumluluğunu almadıkları kanaatindeyim. Elbet, ölü de olsak diri de olsak hesap gününü göreceğiz.Yorum için teşekkürler Emre.

      Sil
  2. Diyecek sözüm yok benim artık yeter diyebilmekten başka! Başımız sağolsun. :(

    YanıtlaSil
  3. Yüreğimiz yangın yeri ECe Abla. Bu acı bitmiyor, dinmiyor. Gerçekten de her gün yeni şehit haberi. Biz böyle acı çekerken, Allah ailelerine sabır versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım.Allah yardımcıları olsun.Biz de bu günleri unutmayız...Elbet hesaplar verilecek dilerim.

      Sil
  4. Bu şehtilerin sebebi, bunun tek suçlusu, tek sorumlusu AKP hükümetidir. Önce AÇILIM yaparak, Habur'da pkk'lıları davul zurnalarla karşılattırarak, şov yaptırdı, alkışlattı, dağdan inin diye çağrı yaptı, silah bırakın dedi, BIRAKMAYACAKLARINI BİLE BİLE! Teröristle pazarlık yapılmaz dünya bilir bunu, yıllarca valilere, tsk ya dokunmayın bunlara dedi, TSK yı hapsetti, pkk lıları GİZLİ TANIK yaptı, BARZANİ ile kolkola Şivan Perver ile şarkı söyledi, Ahmet KAya için GÖZYAŞI döktü , aslanları çakallara boğdurttu, sonra KANDIRILDIM dedi, işte şimdi bu hale geldi.
    Bunun tek adı vardır: Bu ülkede yıllardır VATANA İHANET SUÇU İŞLENİYOR. Cezası idamdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde düşünüyorum ve açıklaması da budur zaten.Kıyım devam ediyor, kılları kıpırdamıyor.Bu işin sonunu merak ediyorum ,Ama dilerim bu dünyada hesap verirler.Evlat bu acısı geçmez.Başımız sağolsun.Yorum için sağol kardeşim.Gün olur, devran döner de, giden gittiğiyle kalır :(

      Sil
  5. Allah ailelerine sabır versin :(

    YanıtlaSil
  6. Benim de kardesim suan görevle doguya gitti, hop oturup hop kalkiyoruz.. Allah ailelerine sabirlar versin.. Bitsin diye dua ediyoruz ama ne fayda...

    YanıtlaSil
  7. Başımız sağolsun , artık ocaklara ateşler düşmesin yeter yeter yeterrrrrrr

    YanıtlaSil
  8. Daha kaç ailenin canını yakacaklar belli değil resmen bu haberlere alıştırdılar bizi sokağa bile dökülemiyoruz :((

    YanıtlaSil
  9. Artik ne zaman sonu gelecek demekten yildik, kac yurek yanicak acaba... Tepkisiz bir millet olduk kaldik maalesef!!!

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la