Kara Pazarlar Ece Evren Tanıtım Yazım


Tanıtım Yazısı
Ece Evren


Kara Pazarlar Ece Evren Tanıtım  Yazım

Bir buçuk seneyi aşkın bir süredir bloğum var. Blog nedir? Bilgim vardı var olmasına da, bu kadar ciddi bir uğraş olduğunu açıkçası bilmiyordum. Bilinçli ve sözüne değer verdiğim bir akrabamın tavsiyesi üzerine iyice niyetlenmiştim. Bizi ziyarete geldikçe yazılarımı okuyordu. Bunları bir düzen içinde yayınlamamı önerdi. Çok da gecikmeden kendimi google+ da buldum. O kadar güzel bir ortamla karşılaştım ki, klavye ve mausu sadece yazmak ve bilgisayarımı da depo olarak kullanıyordum. Artık laptopla iç içe olduk. Gerçek yaşamımı anlatan biraz acele ettiğimi sonradan fark ettiğim bir roman yazmıştım. Şimdi nerelerde, kaç tane basıldı, satış sayısı nedir? Raflarda yerini alacağı günler gelir mi? Bu sorularım hala cevapsız olduğundan, hiç olmazsa kitabımın  adını bloğuma hediye edeyim dedim...

Açıkçası önceleri biraz tedirgindim. Genç kızlık günlerimden beri yazıyordum. Romantik ve sevgiye aşık biriyim. Çabuk sevmem ama gerçek sevgiyi anlarım ve yaşarım. Bu doğrultuda yazdıklarım da sevgi, insanlık ve etik değerler üzerine oldu haliyle. Derken bloğum bazı desteklerle son halini aldı. Şimdi çok da zorluk çekmeden yayınımı hazırlayabiliyorum.

Yazım denemelerim süresince Atuder'in açtığı 'Hastalık Hikayem' öykü yarışmasına 'Kendimce Sebeplerim'adlı öykümle, ardından 2014 Bencekitap yayınevi'nin düzenlediği Turgut Uyar şiir yarışması'na şiir dosyamla, 2014 de Uluslarası Kaşgarlı Mahmut öykü yarışmasına 'Tek Kişilik Kalabalık' adlı öykümle, 2014 Beyin Yılı olması nedeniyle açılan' Nöroloji Öyküleri'  yarışmasına 'Gözlerin Çılgın Dansı'adlı öykümle katıldım. Seçilmiş hikayelerin arasında hikayem yer aldı. Derken tekrar Atuder'in düzenlediği 'Acilin Öyküsü'adlı yarışmaya 'Beni Okusana Anne 'adlı öykümle katıldım. Öyküm seçilmiş öyküler arasında kitaptaki yerini aldı.

Şimdi sizlerin Ece ablanız olarak, bazen esip gürleyerek, bazen fırtına sonrası yorgun doğa gibi hissederek, bazen de birebir yaşadığım anları dürüstçe yazıyorum. Yazılar, yorumlar, esinlendiğim her olay, vatanım, insan halleri, şiirlerim ve ben. Aslında sizleri şimdiden seviyorum. Hepinize başarılar dileklerimle... Aranızda olmaktan mutluyum.  

 Ece Evren. 



38 yorum:

  1. Ece abla yazıların gerçekten çok güzel umarım bende birgün senin gibi yazarım. Umarım hep böyle devam edersin görüşmek dileğiyle. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sema'cığım.Yazarsın canım.Erken başlamışsın ve gönüllüsün. Başarılar kızıma.Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Ahh ece ablam.uzun zamandır yokum ben de. Gem google cezası hem de tel. Bozuluyor ca çok şey kaçırdım. Bir kitabın olduğunu bilmiyordum. Çıkarımdım. Bulsak ve okusak keske...öykülerine blogda yer veriyor musun bilmiyorum. Veriyorsan ve ben okumadıysam çok şey kaçırmışım affet...diğer yazılarını okumaya çalışıyorum. Ödüllü öykülerini çok merak ettim. Seni seviyoruz ablacım iyi ki buralardasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun canım, o ceza beni çok üzmüştü, gerçekten bitmek bilmiyordu günler.Özür de ne demek,canımsın.Kitap 2015 ocak ayında çıktı Gece Kitaplığı'ndan.Şimdi bloğumda olan Oyuncular'ın devamını yazıyorum. Hikayeler, bir de şiirlerimi bir düzene koyuyorum.Tatmin olmadığım eksikler görüyorum çalışıyorum işte.Ödüllü öyküleri bloğumda yayınlarım canım.Sevindim yorumuna anne güncesi.Sevgilerimle canım, görüşmek üzere :)

      Sil
  3. Ece Abla! budur, süper olmuş... abla her geçen gün farklı şeyler öğreniyoruz senden...Kitabını çok merak ediyorum, en kısa zamanda okumak istiyorum, liseteme ekliyorum. Başarıların daim olsun!!! gerçek sevgiler seninle olsun hep, kalbi güzel ablamız!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah canım kızım.Kitap çıkarmak için dediğim gibi biraz erkendi, aslında gerçek isimlerle düşünmüştüm, onun için de erkendi :( Fakat yayıncımın'Ben yazarların(deneme yazarıyım diyorum ben ama )kitaplarını okumam, arka kapak yazısı ilgimi çekti, bir de sizi çok sevdim abla merak ettim okudum' deyince sevinmiştim.Aşk romanı ve %100 gerçek duygularım. Teşekkürler kızım.Sizlerin başarılarınız hep devam etsin dilerim.Sevgiler sana :)

      Sil
  4. ne mutlu bize iyi ki açmışsın blog. peki "kara pazarlar" nedir ece abla?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Derya'cığım.Hoş gelmişsin.Kara Pazarlar, yani pazar sendromu karışık bir aşk romanı.Adını çoktan tasarlamıştım.Bloğuma da ismini verdim.Blog açmakla ne iyi etmişim, ki sizin gibi güzel insanları tanıdım canım. Sevgilerimle :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Teşekkürler Hatice'ciğim.Sizler de can dostlarsınız.Sevgilerimle :)

      Sil
  6. Mükemmel başarılar yakalamışsın ablacım tebrik ediyorum. Kalemine kuvvet... :) 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, teşekkürler.iyi ki varsınız.Sevgilerimle :)

      Sil
  7. Ece Ablaa gerçekten harikasın yaa nasıl emek emek yüreğini koyuyorsun, mücadelene ve sevgiyle yaklaşımlarına hayranım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim yazdıklarına canım, güçlü olmaya çalıştığımı anlaman çok güzeldi. Sevgilerimle kızım :)

      Sil
  8. Yazmak, yazabilmek ne kadar güzel:))) Tebrik ederim sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Sizin bloğunuz da çok güzeldi.Başarılarınızın devamını dilerim.Sevgilerimle :)

      Sil
  9. Ece Ablacığım, bu kadar başarınız ve bir yayınlanmış kitabınız olduğunu bilmiyordum. Daim olsun başarılarınız. Ne güzel bir tanıtım yazısı olmuş bu. İyi ki varsınız.İyi ki tanımışım sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Zaten ilgim çoktu, vakitler de bayağı zemin yarattı.Mutlu olduğumu hissettim yazarken.Gerçi tarzım drama , ama elden şimdilik gelen bu.Aslında yavaş yavaş yumuşatmam lazım stilimi.Çok teşekkür ediyorum .Sevgilerimle :)

      Sil
  10. Ece abla yazını okur okumaz telefona sarıldım. Hatta şuan hem yazıyor hemde kitapçıları arıyorum. D&R kitabın Gaziantep D&R'da mevcut olduğunu söyledi. Bir an yıkıldım ama yılmadım çünkü bir şekilde bulup edineceğim kitabını. Şuan öyle mutluyum ki anlatamam. Yazıların benim için inan çok kıymetli, edinince emin ol başucu kitabım olacak. Seni seviyorum ve çok çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ece ablacım düşünmen yeter. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bir ara açıp uçak seferlerine bile baktım :) Antep'e gider hem gezer hemde kitabını alırım diye :) Ancak bir anda çalan telefon işte olduğumu hatırlattı :)

      Sil
    2. Yağmur, canım hiç oralara gidilir mi canım ya...Ben de şimdi o mesajı siliyorum reklam gibi olmasın canım.Sırf bu nedenle.Sen işinle meşgul ol canım.Şimdi de hangi semttesin onu yazsan :) Ben Halkalı tarafındayım. Tema İstanbul sitesinde.Belki tanışırız bir gün, belli mi olur? :)

      Sil
  11. Çok güzel bir haber emeğine sağlık. Başarıların , yazıların , öykülerin , şiirlerin daim olsun Ece teyzem kucak dolusu sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum sana.. ❤️‍❤️‍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Didem'ciğim.Hoş geldin kızım.Seni görmeyi gerçekten çok isterdim.Elime basılı kitap geçerse önce onu yollayacağım sana.Söz kızıma.Yüzün hep gülsün dilerim canım :) Sevgilerimle öpüyorum kızımı.

      Sil
    2. Çok mutlu olurum buna Ece teyzemm :) Bu arada Miraç Kandilin Mübarek Olsun çok çok öpüyorum seni..

      Sil
  12. Ece Abla, çok naif ve doğal buluyorum sizi; öykülerinizi okumayı çok isterdim doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplardaki öyküleri bloğumdan paylaşacağım.Ayrıca düşüncelerin için teşekkürler canım.Sevgilerimle :)

      Sil
  13. Bende alacaklar listeme ekliyorum. Başarılarınız kat ve kat artsın :) Umuyorum ki en yakın zamanda yeni kitaplarınızı alırız ve okuruz ben kocaman öperim sizi emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) İnşallah.Sen de her türlü mutlu ve başarılı ol dilerim . Sevgiler yavrum :)

      Sil
  14. Ece Ablam, bloğumun adını değiştirdim, o ara uğrayamadım sana. Ben, Blana :) Daha kısa bir isim verdim bloğuma.
    Ablacığım sen hep burada ol, seni çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana, tatlı kızım.Haber verdiğin iyi oldu.Gözlerim arıyordu seni.Hayırlı olsun blog adın, uğurlu gelsin canım.Dilerim hep sizlerle olurum.Ben de çok seviyorum seni Blana'cığım.Sevgilerimle :)

      Sil
  15. Iyi ki de açmissiniz. Duygularini yaziyla ifade eden insanlar yazmali. Yazamayinca hwrsey icinde birikiyor insanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Derya'cığım.Çok seviyorum yazmayı inan.Sevgilerimle canım :)

      Sil
  16. Harikasın Ece ablacım:) Diğer öykülerini de çok merak ettim okumak isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yavrum benim :) Blogda hikayelere yer vereceğim canım :) Güzel bir gecenin içinde olman dileklerimle :)

      Sil
  17. Harikasınız. Umarım en kısa sürede kitaplarınızı okuma imkanı bulurum. Sizin gibi kalbi güzel insanların yazdığı satırlara ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yasemin.Sevgilerimle kızım :)

      Sil
  18. İyi ki açmışsınız! Ben öykülerinizi de çok merak ettim. Onları da okumak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin, sen taze bir sevgisin.
      Bu yazımı unutmuştum :) Nostalji yaptım sayende :) Blogda biri hariç yarışma öyküleri var kızım. Sevgilerimle canım :)

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la