Kurall'dan Bir Hikaye...




HOŞ GELDİN KURALL...

Sevgili blogger arkadaşlarım.Bu gün bir misafir geldi bana.Stilini, yazım dilini hemen her paylaşımını beğendiğim Kurall.Hoş gelmiş, sefalar getirmiş.O kadar sevindim ki hala heyecanlıyım.Bence bu aktiviteler devam etmeli ve birbirimize bloggerlıkta yeni ufuklar açmalıyız.Paylaşmak çoğalmaktır.Hepinize keyifli okumalar diliyorum Dağınık Anne kızıma da öncü olduğu için çok teşekkürler.Teşekkürler sana  KURALL ...

 VE PAYLAŞIMI ...

SIĞINTI

 Hiç mi kalmadım aklının bi kenarında? Özlemedin mi beni? Sana bakan gözlerimi, saçma sapan sözlerimi.Bilirim hepsi olmuştur ama gururunun önüne geçememiştir bunlar. Hep öyle olmadı mı sanki?

Bugünlerde buralarda yine sen varsın. Yağan kar tanesinde de ayazın ateşinde de. Sanki her şey herkes seni hatırlatmak için söz birliği etmiş. Sanki daha çok acı çekmemi istemiş. Offf! Bilmiyorum. Artık kendimi de anlayamıyorum. Ne yapacağımı da kestiremiyorum. Her şey geride kalmışken bende arada kalmışım sanki. Alıp gelememişim kendimi geçmişten. Buralar yabancı, tanıdıklar yabancı. Sokaklar yabancı. Senden sonra herkes, her şey yabancı; farklı.

Elimin altında bir şiir var. Ayrılık şiiri. Sana yazmıştım gittiğin gün. Sitemden daha çok küfür dolu içi. Hak etmiştin ya gerçi; neyse boş ver. 5. yılındayım gidişinin. Seni hatırladım, geçen 4 yılda olduğu gibi bugün. Gittiğin yılı, o yılın şubatını, birde şubatın 14 dördüncü akşamını. Ölmedim, öldürdün beni. "Kızma ama gitmem gerek" dedin, ya da ben öyle diyeceğini zannettim. Basit bir "iyi akşamlar" ve "Hoşçakal. Artık hayatımda yoksun, her şey buraya kadar." Bi an şaka yaptın sandım. Ama gerçek olduğunu hemen anladım. Çünkü sen hiç şaka yapmazdın. Gülmeyi bile beceremezsin. Hani şöyle kahkahalarla; içten, samimi. Şaka yapan ben olurdun, içten gülende. Ciddi takılırdın havalı tavırlarınla. Ama biliyor musun, sen o değildin aslında? Öyle olamazdın. Hepsi yalan hepsi roldü. Tabi bence. Daha iyiyi bulmak daha iyiye yamanmak için hepsi kendine oynadığı bi oyundu. Tabi bence.

Başta da dediğim gibi her şeye rağmen söz geçiremiyorum kendime. Her şey geride kalmış, bende. Peki ya sen? Sen nerede kaldın? Hangi kapının önüne sığıntı gibi çöktün kaldın? Bir lokma  heyecan bir lokma heves, bir kaç kuruşluk güzel hayat için nereye kıvrılıp harcandın?


      Hiç mi kalmadım sende, özlemedin mi beni, sana bakan gözlerimi, saçma sapan sözlerimi? Bilirim hepsi, hepsi olmuştur. Ama gururunun önüne geçememiştir tüm bunlar. Hep öyle olmadı mı sanki?


YENİDEN BU GÜZEL PAYLAŞIMI İÇİN KURALL'A TEŞEKKÜRLER... 


38 yorum:

  1. Çok güzelmiş Ece abla. İyi ki paylaştın, teşekkürler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama silindi yazılarııım, aynısını yazarım inş.canım.Tatlı kızım, yağmur'um, hazırlan beklerim seni de ağırlayayım .siz benim tatlişkolarımsınız.Rica ederim.Başımla beraber Yağmur.Sevgilerimle kızım :)

      Sil
    2. Aa nasıl oldu ki öyle, çok üzüldüm. Canımsın Ece abla öpüyorum pek çok:)

      Sil
    3. Ben çok telaşlıyım ondan oldu canım.Beis yok üzülme tatlım :)

      Sil
  2. Pek sitemli ama yine de güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk acısı ya canım.Unutulmuyor işte :( Sağol yorum için Naz kızım :)

      Sil
  3. "Hiç mi kalmadım sende, özlemedin mi beni, sana bakan gözlerimi, saçma sapan sözlerimi?"
    Ne kadar etkilendiğimi anlatamam! Çok çok güzel, çok çok etkileyici bir yazı olmuş, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmişsiniz Şevval kızım, tanıştık böylece :) Beğenmen beni de Kurall kardeşimi de mutlu eder tabii ki :)Ben çok heyecanlandım şahsen.Çok duygusal bir paylaşım, bu da benim tarzım zaten.Yorum için teşekkürler.Şimdi sana doğru bir yolculuk yapacağım, iade-i
      ziyaret :)Sevgilerimle canım :)

      Sil
    2. Buyurun tekrar tekrar gelin, çok mutlu olurum :) Tanıştığımıza çok memnun oldum bu arada, zaten sizin adınızı fark etmemek mümkün değil :) Herkese tek tek özen gösteriyor, yayınları okuyup yorum bırakıyorsunuz mutlaka. Ne güzel sizin gibi kişilerle tanışabilmek :) :) :)

      Sil
    3. Şevval, ne kadar tatlı kızlarımsınız, sizleri tanıdıkça dünyayı ve yaşamayı gerçekten sevmeye başladım.İyi ki varsınız canım.Tabii ki geleceğim .Çok teşekkürler düşüncelerin için.Sevgilerimle yavrum :)

      Sil
  4. Harikasın Kural! Kalemine sağlık!...
    Yine çok güzel yazmışsın...
    Ece ablacım senin de eline misafirperverliğine sağlık! Çok yakışmış yazılarınız birbirine :)
    Benden de bahsetmişsin ne mutlu oldum!!!

    Biraz da gülelim:
    Yalnız Ece Ablacım bak dikkat et böyle duygusal girişler yapıp sonra halay çektiriyor bloga hahahha :D :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya silindi yorumum ;(( Demiştim, yani yazmıştım ki, halay çekmek istedi canım.Kurall bu yaptırır valla (h)Sana nasıl teşekkür etmem canım.Beni çok etkiliyorsun.Senin desteğin cesaretlendiriyor beni.Bu arada Kurall Miras Erist'in bloğuna da yazmıştı, şiir gibi bir şeydi, onu biz kızımla sıkıldıkça dinler güleriz.Yetenekli çok.

      Canım bu arada migrenin seni terkettiğini umuyorum.Seni kucaklıyor öpüyorum.Sevgiler sana tatlı kızım :)

      Sil
  5. Kural! konuk yazar olmaktan bir hayli keyif almışa benziyor. Ne güzel buraları da şenlendirmiş ;) Güzel bir yayındı, gurur yok mu gurur olmalı ama ki :)
    Kalemine sağlık Kural! Abla güzel ağırlama olmuş, sevgiler saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Feno kızım.Yakında davetler alır bence :) Teşekkürler canım.Sevgilerimle :)

      Sil
  6. Ece abla ,afacan kural bunları sana misafir olacak diye mi yazmış böyle özenle güzel güzel döktürmüş resmen şiir gibi okudum :) kuralın yüreğine senin ev sahipliğine sağlık valla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de özenle yazmış.Tatlı evlat.Sağol canım.Bir heyecanla yaptık şükür.Sevgilerimle kızım :) Minişi öp bizim için.Allah bağışlasın canım.

      Sil
  7. Vayyy Ece Ablamın misafiri varrrr. Yazılarını keyifke okuduğum sevgili Kuralll ah o gidenler yok mu o gidenler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tigris'im.Bugün bir çoşku vardı, genç kan gelsin dedim bloğa. Sağolsun reddetmedi.Seni de beklerim bir tanem.Sevgiyle kucaklıyor öpüyorum kızımı

      Sil
  8. Eline sağlık kural. Harika olmuş. Zevkle okudum :) Sevgiler Ece ablam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Ben de sevgilerimi yolluyorum sana :)

      Sil
  9. çok güzeldi çok eline yüreğine sağlık sevgili Kurall ın.
    ev sahibimize da teşekkürler ne güzel bir paylaşım oldu bu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice, merhabalar canım.İyi oldu ya.Çok mutlu oldum ben.Sağol canım.Sevgiler

      Sil
  10. başta ece abla olmak üzere güzel yorumlarından dolayı hepinize çok teşekkür ederim. iyi varsınız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Umut, hoş gelmişsin.Rica ederiz, sen de iyi ki varsın.Sevgilerimle (h)

      Sil
  11. Ece ablacım kalbimize dokundu geçti bu güzel yazı. Çok güzel düşünmüşsün Kural'ı blogunda misafir etmekle. Yüreğine sağlık Kural! Sevgiler Ece ablacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı kızlarımdan biri daha :) Hoşgeldin Elif'ciğim.Teşekkür ederim canım. Sevgilerimle :)

      Sil
  12. Okurken o kadar duygulandım ki... ;-( Şu an yaşadıklarımı, hissettiklerimi okumak böyle bir duygulandırdı beni. Ancak böyle güzel, böyle saf, böyle sade anlatılabilirdi. Kurall, kalemine, yüreğine emeğine sağlık! Yok yok ağlamıyorum, gözüme kural kaçtı! :)) Ece ablacığım, gelemiyorum bu aralar bloguna, sakin kafayla ve bol bir zamanda okumak istiyorum yazdıklarını, keyfini çıkara çıkara, durup düşünerek. Sınavlarım bitince blogundan çıkmayacağım! :) İkinize de kocaman sevgilerimi gönderiyorum! (f) x-) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Cansu kızım, önce eğitiminiz gelir.Allah zihin açıklıkları versin dilerim.İşte... Kural rüzgarı geçti buradan.Çok severim kendisini.Mutlaka görecektir yorumunu .Ben çok teşekkür ediyorum canım.Sevgilerimle :)

      Sil
    2. gözüne kurall kaçam kızı gördüm ece abla :D

      Sil
    3. Nerdeymiş ? Kim merak ederim ben :))

      Sil
  13. Ne güzel dile gelmiş duygular...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Emine'ciğim.Güzel yazmış kardeşimiz :)

      Sil
  14. Ben de sevgili kurall in yazilarini severim. Hem esprili yazilari hem duygusal yazilari keyifle okunuyor. Hiç mi kalmadim sende lafi nin üstüne bir sey söylenmez zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Derya'cığım.Benim de en çok o cümle hoşuma gitti.Ne güzel böyle misafirlikler.Ben tek başıma teknik konuları yapamadığım için etkinlik düzenleyemiyorum.Sizler mükemmelsiniz.Hele sen branşında apayrı bir değersin Derya.Başarılarının devamı ve daima mutlu olman dileklerimle.Sevgiler :)

      Sil
    2. Şişt hanımlar dedikodumu mu yapiyorsunuz? ;D

      Sil
    3. Eveeet.Anam yakalandık :))

      Sil
    4. fazla atıp tutmayın. her şey kararında güzeldir :D

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la