Yeni ve Yararlı Bir Mim...



Blog etkinlikleri
Benim Resmim


Yeni ve Yararlı Bir Mim...

BU ŞEFFAFLIK MİMİ !


'Simurg'un Kalemi', değişik ve bence yararlı bir mim başlatmış. Çok güzel anlatmış kendisini. Kişilik yapısına kadar ve samimiyetle. Benim için samimiyet, şeffaflık çok önemlidir. Kendisini kutluyorum ve görev sayarak bu mimi yapıyorum. Kendimden bahsedeceğim...Bu defa kişilik yapıma kadar. Ece abla, ya da teyze kimdir? Bu güne gelene  kadar nasıl bir yaşam sürmüştür? Tabuları var mıdır, olmazsa olmazları nelerdir? Hepsini kısaca yazacağım.

Ben mahlas ismimle Ece Evren. Asıl adım H.Hacer Simav. Konya'nın Çumra kazasında 20.08.1950 yılında dünyaya geldim. Konya'lı bir baba ve Trakya'lı bir annenin beş çocuğunun ortancasıyım. Yaşımı tanımıyorum. Genç düşünceye katılırım. Onlara yeterli derecede önem verilmesi gerektiğine inanırım.
Yazdıklarımda her ne kadar serzeniş hakim olsa da, ben yaşama sıkı sıkı bağlı bir kadınım. Çok duygusalım. Ama kimliğime bir tehdit sezersem acıma ve anlayışımı, yani itidalimi anında kaybederim. Saygısızlık gördüğümde (küçüklere yapılırsa da) korumacı tarafım hemen devreye girer, kendimi tehlikeye bile atarım. Çok açık sözlüyüm. Riyayı çabuk farkederim. Zeki olduğumu biliyorum. 

Yazdıklarımda her ne kadar serzeniş hakim olsa da, ben yaşama sıkı sıkı bağlı bir kadınım. Çok duygusalım. Ama kimliğime bir tehdit sezersem acıma ve anlayışımı, yani itidalimi anında kaybederim. Saygısızlık gördüğümde (küçüklere yapılırsa da) korumacı tarafım hemen devreye girer, kendimi tehlikeye bile atarım. Çok açık sözlüyüm. Riyayı çabuk farkederim. Zeki olduğumu da biliyorum. Akıllı oduğumu ise babamdan sık sık duyardım. Şimdilerde ise eminim.

Küçükken "babam bunu bana çok söylüyor, kardeşlerim akılsızlar mı ki?" diye düşünürdüm hep. Aslında iki kardeşim hariç diğerleri çok akıllıydılar bence...

Erken bir evlilik yaptım. Mesuliyet bilincim gelişmişti o zamanlarda bile. Evliliğimi de bu bilinçle yürüttüm. Babam Adalet mensubu idi, eşim ise ailemin tüm itirazlarına rağmen Emniyet görevlisi. Peki evlendiğime pişman mıyım? Hayır! Neden? Benim çalkantılı dönemlerimde kriz yönetiminde başarılı olmayan babam eğer gerçekten dileseydi beni inadımdan vazgeçirip lisenin devamını getirmemde çok etkili olurdu. On yaş büyük eşimle üç çocuğumuz oldu. Fakat biri kısa (ki ilk çocuğumu kaybetmiştim) ardından doğan kızım, diğeri uzun bir aralıktan sonra Allah'tan emanet aldığım diğer erkek çocuğumdu. Erkek çocuklarım yok artık. Allah'ın hayırlı bir ömür vermesini dilediğim kızım ve yine kız torunumla yaşıyorum. Bu arada seneler öncesinden gelen, beni unutmayan bir arkadaşım var. Allah'a, eğer nasipse onunla dingin bir hayat ki, süresi hakkında hiç bir bilgim yok, diliyor ve dua ediyorum. Aslında münzevi bir hayatın içinde kalan yıllarımı dinlenerek okuyarak geçiririm diye düşünüyordum. Kader işte. Bu sefer başlamasında hiç dahlim ve kendimi suçlamam için bir neden olmayan bir sürpriz yaptı bana...

İşte Kara Pazarlar romanım bu sevginin hikayesidir. İbretlik bir hikayedir. Aslında şu an duyduğum sevginin onca zor yaşanmışlıklarından sonra bir omuz ihtiyacından mı, yoksa unutulmamanın  minnet duygusunun ifadesi olarak mı oluştuğunu hâlâ anlamış değilim. Sadece yine zor ve sıkıntılı oluşu artık kaderimin benim üzerindeki işleyişinin değişmeyeceği gibi bir yargıya varmama neden olacak gibi gözüküyor. Dilerim şansım döner.

Gelelim blog açma hikayemeee...

Yazardım. Genç kız iken de çok yazardım. Büyüklerim okur ve  çok beğenirlerdi. Hastane dönemlerimde, eşime hastalandığında bakarken evime gelemiyordum. En çok o zamanlarda yazmıştım. Gördüğüm hasta yakınlarının hikayelerini dinler, onları da yazardım. Sanki benim hikâyemmiş gibi... İlk romanımın yayımlanmasından sonra, hikâyemin devamı olan bir kitap metnim de hazır durumda ki daha dikkatle hazırladım onu.

Blog camiasına ilk girişimde sıra. Kim bu fikri aklıma soktu?

İki sene evvel bir bayram günü idi. Sanırım Ramazan Bayramı idi. Kızımın kuzeni ve eşi ziyarete gelirler. Romanımın yayımlandığını söyler kızım. Onlar da hevesle ve sanırım beni mutlu etmek için e-kitap olarak okumak üzere sitenin adresini kaydederler. Kayın biraderimin damadı sanatı, edebiyatı seven biri. "Yenge yazılarınıza bakabilir miyim?" der ve uzunca bir süre kayıtlarımı  inceler, ardından kızıma dönüp "Yengeme bir blog açalım" der. Başıma bir iş açacak bunlar... diye düşünürüm. Aslında fikir caziptir. Şu an telepati yoluyla Alper'e, sevgi ve teşekkürlerimle diyorum.

Evet... Kızım bana hesap açar ve inanın daha fazlasını hatırlamıyorum, kendimi ilk bloğumda yayın yaparken bulurum. Blog olayı yazma ve diğer uğraşlarıma ayırdığım vakitten bayağı çaldı ama yepyeni bir dünyaydı bu. Resmen, gerçek hayatımda kayda değer sayıda arkadaşı olmayan ben, burada oğullarım ve kızlarım dediğim çok kişiyi seviyorum şimdi...

Duygusallığım yüzünden çok kişiyi takibe alıyordum. Gün geçtikçe gidişatlarını beğenmeyip, ya da ilgim olmayan konularda yazanları ve beni çekmeyen kişileri listemden çıkarmaya başladım. Elemek zorundaydım yine de çevremden çıkarırken bile üzülüyordum. Ama yaşım; bildiğim, gördüğüm hataları görmezden gelme yaşı değildi. Hele bloğumu siteye dönüştürme aşamasında amacını aşan yardımlar beni çok fazla hırpaladı, neredeyse bırakıyordum. Saygıya çok önem veriyorum. Küçüklerimi bile sayarım ben. "Yorum yapmak ata sporudur..." yazıyor bazı bloggerların yorum panelinde. Çok hoşuma gitmişti bu. Yorum yapmayı o kadar severim ki, size anlatamam. Ama kim memnun olmaz ki zaten değil mi?

Burada sayılarımız yüksekçe fakat az çok çizgilerimizi anladığımız çeşitli yaşlarda kadın ve erkek bloggerlarız. Yorumlarımıza, ifadelerimizin net olmasına ve en çok da saygıya dikkat etmek zorundayız. Su uçar, yazı kalır. Benim kafamdan silemediğim onca küfür ve saygısızca yazı var. Allah'tan ki engelleme diye bir uygulama var. Sevdiklerim, anlayamadıklarım hâlâ karar veremediklerim var, tabii ki sizlerin de. Hatta zaman zaman bırakıp gitmek istiyorum, hatta yazı metnim bile taslakta ama onca emek var ve buna ancak ben, uzun bir değerlendirme sürecinden sonra karar vermeliyim diyorum. Şu an takip ettiklerim. Sizleri evlat gibi seviyorum. Bunu hiç unutmayın. Sevgiler hepinize...



Gönül ister ki okuyan her blogger bu mimi yapsın.Daha iyi tanıyalım birbirimizi 




Ece Evren      24.05.2016 gününde...








47 yorum:

  1. İyi ki varsın yüreği güzelim , seni tanımak çok güzel.. (f)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didem kızıım, canım kızım.Ya senin yüreğin?Sende öyle bir ruh güzelliği var ki, yaşama değerini teslim ediyorsun ve kendine güvenin tam.Sen çok tatlı bir evlatsın.Seni kucaklıyor öpüyorum Didem'ciğim.Sevgilerimle kızım :)

      Sil
  2. Harikasınız Ece Ablacım. Sizi bu dünyaya kazandıran Alper beye bir selam da benden olsun. İyi ki de aramızdasınız. Sizi çok seviyoruz. Yeriniz gönlümde çok başka. Her yerde olduğu gibi insanların iyisi de kötüsü de burada mevcut. Bunlar için üzülmenize ben de çok üzülüyorum.
    Nice uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle gönlünüzün bütün güzellikleri gerçek olsun. Sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah canım.Benim ise en büyük kazanımım sizlersiniz Tigris'im :) Artık fazla üzülmeyeceğim sanırım.Zorlansam da kabullendim artık her şeyi.Dilerim Allah hayırlı ömürler verir de bu güzelliği doya doya yaşarız canım.Senin de dileklerin gerçekleşir inşallah .Sevgiler sana Tigris'im :)

      Sil
  3. Ece ABLA! Ne güzel bir mim hakkıyla sunum olmuş 😉 yorumlardan yaşantıni yaşadıklarını, blog açma girişimini az biraz biliyorduk şimdi daha detaylı öğrendik... hiçbirimiz böylesi hoş bir ortam olusacağını tahmin etmiyorduk sanırım, güzel sürpriz oldu... tanıştığımıza çok seviniyorum ki... seni de çok seviyorum, bırakıp gitmeyi düşünme lütfen 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni seviyorum canım.Tanısam ancak bu kadar severdim inan.Öyle bir coştum mimi cevapladım.Yüzleşme zamanı dedim.Çok teşekkürler Fenom benim.Sevgiyle kucaklıyorum seni :) Bırakmayı ise düşünmüyorum canım.Allah izin verdiği sürece bırakamam sizleri :( Ayrılamam.

      Sil
    2. Olee süpersin abla, sevgilerimiz karşılıklı 😉❤

      Sil
  4. Öyle içtenlikle anlatmışsınız ki... Yazınız düşündürdü beni. Bloglar biraz daha kendi içine kapanmış gibi. Face'de yokum ama oradaki şeffaflık endişelendiriyor beni.
    Blogda sizi daha detaylı tanımak iyi oldu.
    Esenlikler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makbule hanım.Çok tatlısınız :) Face'deki şeffaflık korkutuyor sizi, Doğru beni de ürkütür.Hatta kızımla torunuma düzgün paylaşım yapmalarına rağmen çok baskı yaparım...Orası fazla abartıyor şeffaflığı :)
      Mim yazımda eğer sizi menfi manada düşündürdüysem üzülürüm.Siz çok hanımefendi bir insansınız. Sevgilerimle teşekkür ediyorum kardeşim.

      Sil
  5. Seni biraz olsun tanıdığıma çok sevindim Ece ablacım. Gidenler ve kalanlar... Hayat böyle bir şey demek ki. Azmini, sevgi dolu gönlünü, kelimelerini, güçlü ve çok yönlü bir kadın olmanı takdir ediyorum. Kendi adıma senden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. İyi ki varsın ve bizimlesin ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine tatlı kızım benim.Çok sevindim benimle ilgili düşüncelerine.Canım ben de sizlerden neler kazanıyorum bir bilsen.Sen de iyi ki blog açmışsın, hikayeni okudum Emine.Sevgiyle kucaklıyorum canım :)

      Sil
  6. Ece ablam biz de seni çok seviyoruz. Burayı bırakıp gitmen bizi de bırakıp gitmen demek. Bunu hiç istemeyiz. Ve bu mim çok ama çok iyi olmuş. Unutmazsam ben de yapacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kızım Naz, sevindim beğenmene.Bırakıp gitme düşüncesi bile beni üzmüştü.Sanırım öyle bir duyguya kapılmam bir daha canım.Sevgilerimle kızım :)

      Sil
  7. İyi ki blog fikrini aklına sokmuşlar da seni tanımışız Ece Abla.
    İlk yazını okuduğumda yaşadığın hüzünlerin, tecrübelerin izlerini hissetmiştim aslında. Çok derinden etkilemişti beni. Hala da öyle devam ediyor. Yaşam tecrübeni, gördüklerini, düşüncelerini çok güzel aktarıyorsun bizlere, hayran kalıyorum okurken.
    Sevdiklerinle birlikte aradığın dinginliği, huzuru ve mutluluğu yakalarsın umarım. Bizleri de yazılarından mahrum etmeden elbette. Saygılar, sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Serhat, sevindim yorumunu görünce.Ne güzel temenniler bunlar Serhat, çok teşekkür ederim.Sevgilerimle oğlum :)

      Sil
  8. Küçük bir ekleme yapmak istedim. "Menfi manada düşündürmek" hayır, estağfurullah.
    Genel anlamda düşündüm sadece. Hakkımdaki düşüncenize teşekkür ediyorum.
    Sevgiyle-dostça...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Makbule hanım.Rica ederim, layıksınız.Dostça ve sevgiyle canım.

      Sil
  9. yazdıklarınızından çok etkilendim, gücünüze ve kendinizi yazmaya verişinize hayran olmamak elde değil =) ne mutlu sizin gibi bir insanı bir parça da olsa tanıma imkanı buldum =) sevgiler, elinize sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun beni çok mutlu etti Duygun, teşekkürler canım.Ben de seni tanıdığıma sevindim.Paylaşımlarda görüşmek dileğiyle.Sevgilerimle:)

      Sil
  10. Yorumlarınızda, duygularınızı ifade edişinizi hep çok samimi buluyor ve beğeniyordum. Şimdi burada sizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu, ne güzel ;) Hep mutlu olun isterim, sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım :) Çok teşekkür ederim.Sizler de hep mutlu olun dilerim. Sevgilerimle:)

      Sil
  11. Ece Abla,

    çalkantılı bir hayatın ve yaşadığın derin acılarını yüzeysel olarak bilsem de her yazdığının satır aralarında söz etmeden kendini açıkça tanıttın. Dürüstlüğünde ve samimiyetinde hiç kuşkum olmasa da Mim' ini okurken farkında olduğumu teyit ettin.
    Umarım daha uzun yıllar sevdiklerin ile mutlu ve huzurlu günler yaşarsın, kalemin ile iç dünyanı bizler ile paylaşırsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gamze, seni burada görmek ne güzel yavrum :) Yorumun da, bir dış görüş olarak çok değerli benim için.Dilerim sizlerle Allah'ın izin verdiği sürece yazılar ve yorumlarla birlikte olur, sizlere dair duygularımı da paylaşırım.Sevgilerimle canım :)

      Sil
  12. Ece ablam kalemine, yüreğine sağlık. Seni bir kez daha tanıdığım için çok mutlu oldum. İyi blog açmışlar sana ve güzel yazılarını okuma fırsatımız olmuş. Yaşamın boyunca edindiğiniz tecrübelerin, acıların hissini yazılarını okuduğumda az çok empati kurmaya çalışıyordum aslında. Hiç birimiz kolayca yaşayamıyoruz şu hayatı. Ama her şeye rağmen pozitif kişiliğin, renkli karakterinle bir kez daha hayran kaldım sana. Lütfen güzel yazılarını bizlerle paylaşmaya devam et. Ellerinden öperim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kızım, bana bunları yazdıran sizler gibi kıymetli evlatlarım.İyi ki bu yaşımda böyle bir deneyim yaşadım ve dilerim kısmet nispetinde daha da yaşarım.Sizler inşallah layık olduğunuz huzurlu günlere kavuşacaksınız. Sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum seni Valar'cığım :)

      Sil
  13. Ablacım harika yorumun ve güzel yazın için Teşekürler . NE OGRENiyorsak siz büyüklerden .. Ama küçük bir sorun. Çok özür dilerim senden blogumu o kadar aradım taramistim bulamamıştım. Simdi buldum ve izleleyenlerinizdeyim. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmişsin yavrum.Ne güzel bir yaklaşım bu :) Ben de şimdi profilinden giderek seni bulacağım ve izlemeye alacağım.Sanki aldım gibi geliyor ama emin olmalıyım.Teşekkürlerim ve sevgilerimle yavrum :)

      Sil
  14. Ece Ablacığım, kısıtlı cümlelerle yazdıklarınız, o kadar yoğun hisler yaşatıyor, o kadar bambaşka dünyalara götürüyor ki bizi. Nasıl güzel bir mim olmuş bu. Hayata gelişinizden, yaşadıklarınıza, yazarlığa girişinizden, blogger olup bizlerle buluşmanıza kadar. Gözlerim dolarak okudum. İnşallah bundan sonra, mutluluğunuz, huzurunuz daim olur. Şahsım adına, sizin gibi düşüncelerine, şahsiyetine, varlığına değer verdiğim bir insanla tanışmış olmaktan, yazılarınızı okuyarak duygularınıza ortak olmaktan büyük onur duyuyorum. Ablamsınız, saygı değer ellerinizden öperim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz ne kadar tatlı evlatlarsınız.Belki dünya yüzünde sizi göremem ama iyi ki blog açmışım ve yaşadığımızdan haberimiz olmuş.Hayatım bambaşka bir heyecan kazandı inan yavrum.Seni kucaklıyor ve sevgiyle öpüyorum canım :)

      Sil
  15. Evet siz beni izlemeye almistiniz..bu arada abla sende mobil şablonunu ayarla görünüm için https://yazarki.blogspot.com.tr/2016/05/responsive-yani-mobil-uyumlu-blog.html?m=1 buraya bır bak .. şuan eski şablonun devrede mobilden özeleştir ve şablon mobil .. yazıma bir göz at aynen yap düzelecek ..😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağoll :) Bir ara yapayım, çook teşekkürler :)

      Sil
  16. Ece ablacım, öyle içten öyle samimi yazmışsın ki sanki en yakın arkadaşımmışsın gibi bir hise kapılıp, bir an yanında olup yüz yüze konuşmak dertleşmek istedim biliyormusun :)
    seni tanımak çok güzel :) kendine hep böyle iyi bak olurmu <3 çok öpüyorum ablam <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Açelya, ne güzel benimle karşı karşıya gelmek istemen, ben de nasıl isterim bir bilsen.Seni tanımak da çok güzel tatlı kızım.Ben de seni kucaklıyor, öpüyorum .Sevgimle :)

      Sil
  17. Alper Bey'e teşekkür ederim kendi adıma seni tanıma fırsatıma vesile olduğu için, çok kıymetlisin :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylerim canım benim.Ben de her fırsatta söylüyorum ona.Hele sizleri tanımak öyle güzel ki, siz gençlik aşısı gibisiniz .Sabahı zor yapıyorum iletişim başlasın diye.Sevgiler kızıma, tatlı yavrusu ile, eşiyle sağlık mutluluk dolu senelere :)

      Sil
  18. Okumak insanı doldurur, yazmak ise olgunlaştırır. Düşüncelerin yazıya dökülmesi adına gösterdiğiniz çaba ve gayret bizlere örnek oluyor. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmişsiniz Kadir bey, örnek oluyorsam ne mutlu bana, sağolun güzel ve motive edici yorumunuz için. Saygılar size de .

      Sil
  19. ece ablam :) Teyze demeyeceğim, çünkü sizin ruhunuz genç :)
    o kadar güzel yazmışsınız ki, zaman zaman gözlerim doldu...
    si<i bizlerle tanıştıran kişiye ise sonsuz teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, hoş geldin.Senden aldığım esin ve kuvvetle yazdım kızım benim.Çok yerinde bir mimdi.Bu güne kadar olan en yararlı mim bu.Dilerim katılım olur.Sevgilerimle Nurcan'cığım.Başarılarının devamı dileklerimle :)

      Sil
  20. Canım Ece Ablam... Görmeden o kadar seviyorum ki seni, iyi ki varsın :)) İyi ki tanıdım seni, sıcacık kalbini gördüm, bu satırlarını okudum. Ellerinden öpüyorum ablacım❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yavrum Blana'cığım, ben de seviyorum.Özlüyorum da biliyor musun?Ben de çok mutluyum seni tanımaktan.Yorumun çok mutlu etti beni .Sarılıp öpüyorum seni :) Dilerim hep mutlu ol.

      Sil
  21. Ece ablacığım çok hoş yazmışsın yine kalemine sağlık. Ne kadar yorum yapamasam da yazılarını büyük bir merakla bekliyor ve zevkle okuyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam canım.Sevindim. Ben de şimdi sana geliyorum.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  22. O kadar samimi olmuş ki yazınız elinize gönlünüze sağlık.. Hep yazın ve sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun canım.Dikkatimi çekmişti profiliniz :) şimdi ise tanımaya geliyorum.Teşekkürler ve sevgilerimle :)

      Sil
  23. Sevgili, çok sevgili, biricik Ece Ablamız! Bu yazına başlayıp başlayıp bitirememiştim. Hani diyorum ya yazılarını dingin bir şekilde okumak istiyorum, senin yazılarını okurken dış dünyayla kopmam lazım kelimelerin hakkını vermem için.
    Ve şimdi bir öğle aramda bu güzel yazını okudum ve bitirdim! Sana karşı olan düşüncem hiç değişmedi. Yaşadıklarına şaşırsam bile "sana" hiç şaşırmadım, hiç şaşırtmadın beni.
    Ablacım, seninle senli konuşmak bile bize verdiğin en büyük rahatlıklardan :) Her yaştan herkesi anlıyor, herkesi dinliyor ve saygı duyuyorsun. İyi ki blog açmışsın ve aramıza katılmışsın. O taslaktaki yazından bahsetmeyeceğim sil hemen o yazıyı bak :D Yoksa ünlü hacker'lar tutar sildiririz her yerden :P

    Her zaman için örneksin bize! Olgunluk örneği, saygı örneği, insanlık örneği.
    Yaşadıkların hiç kolay değil. Ama bizi oluşturan da bu zorluklar, mutluluklar işte... Ki sen de bunun farkındasın ve hep önüne bakıyorsun.

    O iki sandalyeli verandada, ellerin ve omzun sevdiklerinden hiç ayrılmadan sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum size! Ne mutlu kızına ve torununa!

    Romanını bilmiyordum? Kaçırmışım ben çok üzüldüm :( Senin yazılarını kağıt kokusuyla okumayı çok istiyorum...

    Çok kocaman sevgiler gönderiyorum ablama!
    İyi ki bizimlesin!

    YanıtlaSil
  24. Mektubunu aldım canım (k) Allah'ın bu çağ için sağladığı kolaylıklar sayesinde, sayfaya gelmek ve tüm güzellikleri bırakmak güzel insan olmaktan geçiyor.Yeter ki sayfanın admini uyumasın, uyuklamasın, sık sık bloğuna baksın. Aramızdaki baştan beri olan o çekim gücü hiç bitmeyecek ve ben seni dünya gözüyle görmeyi diliyorum ve çok istiyorum.İkizin ile birlikte.Feno çok tatlı evlat.Nasip diyorum.
    Gelelim veda yazıma.Bu tür ani çıkışlarla sevdiklerimi üzmüşlüğüm vardır.Garip haz duyduğum zamanlar da oldu eski günlerde.Ama mutlaka üzerlerinde haklarım olduğuna inandıklarıma, ihmallerini söylemeyip, onların anlamalarını gereksiz bir sabırla beklememden ve taşma noktasında oldu bu üzmeler.Sevgim sağlamdır.Kendi yaşımdakiler hariç(mutlaka vardır kıymetli insanlar ama ben almayayım)gençler nazik tellerime dokunmadıkları sürece onlar için yüreğim hep yumuşacıktır.Bir tek gönlümün alınmasıyla her şeyi unuturum.Bu sadece genç erkekler için düşüncelerim, özel hayatımda da durum bu.Eğer benim yavrularım büyümeden ölüp, beni üzme şansları bile olmamışsa ben doğurmadığım gençlere kendimi üzdürmem.Tepkilerim hep bundan oldu.Sizleri de üzdüm o zamanlarda biliyorum.
    Gelelim benim gönlü eşsiz kızıma.
    O iki sandalye sahipleriyle buluştu.Bu defa uzunca bir süredir üzerinde oturanlara gereken rahatlığı sağladığı halde,onlardan müştekiydi.O amaçla üretilmedi çünkü.Anladım ki, hangi mesnetli doğruyla ve güzellikle yaklaşırsan yaklaş, doğrusu kırılmış bir insan düzelmeyi kabul etmiyor ve 'Beni böyle sev seveceksen, olduğum gibi göreceksen' şarkısını söyleyip duruyor.Bir gerçek var ki o da benim asla savaştan vazgeçmeyeceğim. Hayatımı bir mağlubiyetle kapatamam.Sen kızım gibisin.Ece ablan için minik bir dua et, gururu daha önemlisi onuru kırılmadan yaşasın ve sizlerle daha verimli olarak bu güzelliğin bir parçası olsun.
    Yorumun bu günkü mutluluğumun sebebi olacak.Belki daha güvenle oturacağım, saati gelince o sandalyenin birine.Belki 'Olduğun gibi gel...' diyeceğim, kim bilir.Çok teşekkür ederim canım.
    Seni kucaklıyor ve öpüyorum kızım.Tatlı evladını benim için lütfen öp .Eşine seninle olmayı seçtiği için, onu kutladığımı söyle, sevgi ve selamlarımla birlikte.Hep sağlıklı mutlu ol.Sevgilerimle canım :)

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la