Satır Arasi Mim #1


Satır arası mim
Satır arası Mim 



Sevgili oğlum Emre Bektaş ve Uğur Kaya oğlum art arda beni mimlemişler. Fark etmem geç oldu. Ancak yapıyorum. Başlayalım şimdi.



1-Nasıl blog yazmaya başladınız?

Blog yazma hikayemi aslında 'Hakkımda' kategorisinde yazmıştım. Özetlemem gerekirse, bir zaman geldi ki, yazdıklarım çoğalmaya başladı. Bir yakınımın tavsiyesi ve "Blog tam sana göre bir uğraş yenge..." demesiyle açmam bir oldu.

2-Bloğunda daha önce yazmadığın tarzda yazacak olsan bu ne olurdu?

Başka bir tür istemezdim. Çok seviyorum amiyane tabirle' Edebiyat yapmayı', şiir yazmayı.

3-Bloglarda en çok okumayı sevdiğin konular nelerdir?

Herkesin değil ama mesela Serhat Ocak oğlumun ve bir kaç blogger'ın kitap yorumlarını, özgün yazıları, şiirleri, bunun dışında beni takip eden, yorum bırakan sevgili kızlarım hangi konularda yayın yaparlarsa severek okuyorum. Tabii sınırlamak zorunda kalıyorum. Zira çok blog okursam hem yazamıyor, hem de yayın yapamıyorum.

4-Hayatta en çok yapmak istediğin üç şey?

Ben şu blog uğraşından sonra bazı blogger oğullarımla canlı olarak tanıştım. Çok da sevdim onları. Hatta özlüyorum. Bir kaç hanım blogger ve özellikle sevdiğim kızlarım var. Onlarla tanışmak isterdim bu bir. İkinci olarak, şiir kitabı hazırlığım m var. Her yazdığım şiiri eklemeye başladım. İstanbul'a döner dönmez basıma vermeyi diliyorum. Üçüncü olarak da bir gurur savaşım var. Onu kazanmayı çok istiyorum.

Hepimizin yapması gerektiğini düşündüğüm  bir mim bu. O zamaaan hepiniz mimlendiniz 😅 Sevgilerimle...


Ece Evren          31.08.2016   


26 yorum:

  1. Her şey gönlünce olsun Ece teyzemm.. sevgiler kocaman öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Didem'im.Senin de canımm.Çok öpüyorum :) Sevgiler canım.

      Sil
  2. Ne güzel anlatmışınız. Ama şimdi şu gurur meselesini öğrenmek için ne yapmalı? Yazmanızı mı beklemeli? Yoksa gurur üzerine bir mim mi hazırlamalı?

    Şiir kitabının haberi yakın o zaman :)

    Çok sevgiler, Hüdayda'dan uzakta, Harmandallı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kardeşim, yorumunuz her zamanki gibi güzel.Gurur savaşı...Aslında beni pek tatmin etmeyecek.Bana gereken miktar egomun bile baskılanmasından çıkmıştı.Bununla kurtulursa ne ala.Eğer onurum zedelenmeye başlarsa durum vahim olur, savaş da çetin.Bloğumun üçte ikisi şifre tadında.Ama gurur üzerine değil de onur üzerine yazabiliriz :)
      Şiir kitabı inşallah benim dönüşümü bekliyor.Nasip diyorum.Sağolun.
      Bence de Harmandalı :) Sevgilerimle...

      Sil
  3. Ablam çok teşekkür ederim. Gerçekten tıpkı senin gibi samimi bir mim olmuş :) inşallah tekrar görüşeceğiz ablam :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim oğlumm :) Görüşeceğiz inşallah diliyorum :) Selamlar, sevgiler :)

      Sil
  4. Ece Ablacığım inşallah bir gün tanışırız, yan yana geliriz :) Çok istiyorum ben de bir araya gelmek. Ellerinden öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim Blana'cığım.İstanbul'dasın sanıyorum.Beraber sohbet etmek...çook isterim.Sevgiyle öpüyorum kızımı :)

      Sil
  5. Ece abla baya mimlendin nerelerdesin ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıcaktan bunaldıysanız Ankara'ya gelin. Oldukça serin bu aralar, hele ki akşamları ;)

      Sil
    2. Kara ikliminde büyüdüm ben.Ta ki yirmi yaşıma kadar.Öyle bir imkan olsa.Çocuklar...

      Sil
    3. Beni Milas'ın sıcağı vurdu Emre. Sadece bildirimlere ve gelen yorumlara bakabiliyorum.''Canım İstanbul!...' diyeceğim aklıma gelmezdi. Sırf serinini özledim.Başka mim var da ben mi kaçırdım yahu ) Sevgiler. Radyodan söz etmemişsin?

      Sil
  6. Yazıları takip edip yorum yazma ve devamlı olarak blogla ilgilenme konusunda ben dahil birçok kişiden daha iyisin Ece Abla, bunu çok net söylüyorum. :) Şiir kitabın için de hayırlı olsun diyeyim şimdiden, içine sinen bir çalışma ortaya çıkar umarım. Saygılar, sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Serhat oğlum.Gerçekten kimseyi yorumsuz bırakmak istemiyorum.Zira üzülüyorum.Bunu duymak takdir edilmek çok güzeldi.Senin çevirine ben hayran oldum.Kışın dilerim görüşürüz.Sevgilerim ve selamlarımla Serhat :)

      Sil
  7. Gerçekten burada samimiyetini sevdiğim, hissettiğim kişilerdensin Ece ablacım umarım bir gün tanışma fırsatımız olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ebru kızım.Bunu hissetmen beni sevindirdi.Şu an profil resmine ve profil adına bakıp seni hissedebiliyorum.Her birinizde değişik duygular oluyor bende.İsimlere, eklenen sıfatlara, hepsine anlam yüklemeye çalışıyorum.Ben, beni anlayan ve ifade eden can kızlarımla kendimi teste tabi tutuyorum bir manada.İnan yanılmıyorum.Dilerim bir gün tanışırız. Sevgilerimle Ebru :)

      Sil
  8. Sevgili Ece'cim, şiir kitabın için şimdiden hayırlı olsun, bol şans diliyorum, öteki konuda da inşallah gönlünün istediği gibi olur. Kazanacağım de kazanırsın. Tüm soru cevapları ilgiyle okudum, iyi ki blog yazmaya başlamışsın.
    Sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar Müjde kardeşim.Hoşgelmişsin :) Şiir kitabı için çalışıyorum.Bazen ekleyip, çıkardıklarım da oluyor.İçime sinene kadar bu böyle devam edecek sanıyorum.
    Diğer konu beni bayağı üzdü, üzüyor.Yazdırıyor, tek faydası bu gibi.Hayırlısı bakalım.Sevgilerimle canım :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Ece abla nasılsın?
    Öncelikle şiir kitabın hayırlı uğurlu olsun.
    Güzel bir mim olmuş, eline sağlık. Yakının iyi ki blog yazmak sana göre yenge, demiş ve iyi ki blog yazmaya başlamışsın.
    Saygılar Ece abla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa Gökhan oğlum :) Teşekkür ederim.Senin de iyi olmanı temenni ederim.Şiir kitabının bana göre uygun bir seçim olduğunu düşündüm, çalışıyorum oğlum.İnşallah başarabilirim.Bloğumu seviyorum.
      Başarılarının devamı dileklerim ve sevgilerimle Gökhan :)

      Sil
  11. Her şey gönlünüzce olsun, hep mutlu olun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım.Sen de, herkes de mutlu olsun dilerim :)

      Sil
  12. İyi ki tanıdım dediğim güzel insan yüreğine sağlık ,gönlünce gelişsin arzu ettiklerin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni iyi ki tanıdım Hatice kardeşim.Çok değerlisin gözümde.Teşekkürler canım.Dilerim hayırlısıyla.Sevgilerimle :)

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la