Teröre Lanet Olsun, Vatan Hainleri Kahrolsun

Bombalı Saldırı
Terör    

Teröre Lanet Olsun, Vatan Hainleri Kahrolsun

Teröre lanet olsun
Hain kanlarınız donsun
Eksilttiğiniz sayımız
Yüzlerce genç canımız
O canlardan ne istediniz?
Yüzlerce yüreği yaktınız
Hesabınız ağır olsun
Sonunuzu hazırladınız
Dilerim kahrolursunuz.



Ece Evren     

Başımız sağ olsun. Kanları yerde kalmasın.Ailelerine sabır diliyorum. Türkiye ile oyun olmaz.

24 yorum:

  1. Amin ablacığım. Kahrolsunlar. Döktükleri kan ve göz yaşında boğulsunlar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin kızım benim. Allah herkesi korusun dilerim. Sağ ol canım.

      Sil
  2. Merhabalar.
    Yine terör, yine ölüm ve kan. Yine gözyaşı ve acı. İçimiz kan ağlıyor, yüreklerimiz bir yangın yeri olmuş, yanıyor. Bu hain ve menfur saldırıda yaşamlarını kaybeden aziz şehitlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle muamele eylemesini, ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ederim. Vatan sağ olsun!

    Ülkemiz hayati önemde bir süreçten geçmektedir. İçeriden ve dışarıdan Türkiye'yi Suriye gibi bir iç savaşa sürükleme gayretleri çok açık bir şekilde görülmektedir. İçinden geçtiğimiz bu süreçte ülkemizin en fazla ihtiyacı olan şey sağduyudur. Bu bağlamda, yönetimin ortak akılla ve halkın sağduyuyla hareket etmesine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Amin Recep bey. Yine kalleşçe vurulduk.İkinci paragrafta yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Halk olarak bunun bilincinde hareket etmeyi, yönetimin ülkemizin selameti için anlaşmaya varmasını ve bu günleri az zararla atlatmamızı dilerim. Teşekkürler yorumunuz için. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. Yine çok üzgünüz.

    Daha o yaştakilerin can yakan haberlerini duymak değil onların sanatta,sporda,edebiyatta,bilimde başka alanlarda çabalarını, başarılarını okumak isterdik. Gülmek isterdik. Oysa hep ağlıyoruz.

    Yine çok üzgünüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ayşei kardeşim. Kim bilir ne pırlanta gibi, yaşamdan umutları olan, başarılarıyla vatanlarına hizmet edecek evlatlar gitti. Başımız sağ olsun da, onlar da yaşasaydı keşke. Allah yardımcımız olsun kardeşim :((

      Sil
  5. Her olaydan sonra haberleri izlerken kahroluyorum. Gencecik insanlar ama hepsi yoksul. Cenazelerde cenaze namazına katılan insanlara bakıyorum; Ne düşünüyorlar acaba, o sözlerin ne kadarı yerine getirilecek, çocuklarına, eşlerine, anne- babalarına kimler yardımcı olacak?
    İnsanlarımız siyaset değil, öncelikle bu katliamların durmasını istiyor.Yoksa her şey anlamsız ve havada kalıyor.

    YanıtlaSil
  6. Evet Makbule kardeşim. Zaman biraz geçiyor, aynı acıyla sarsılıyoruz. Onlarca genç beden arkalarında acılarla dolu yakınlarını bırakarak kurban oldular. Artık bu bilinmezlik durumundan yetkililerin de rahatsız olmaları gerekmez mi? Neyin hırsıdır ki bu peşinde sürükleniyoruz? Bizim istediğimiz huzur. Bu mevlit gecesinin yüzü suyu hürmetine selametimizi diliyorum, ayrıca kandiliniz kutlu olsun. Selam ve sevgilerimle kardeşim.

    YanıtlaSil
  7. Ablam yine sözün bittiği yer, yine tarifsiz acılar... Arkada gözü yaşlı kalanlar. Rabbim fırsat vermesin. Kucak dolusu sevgilerimle ablam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu kızım. Ne yazık ki durmuyorlar. Nasıl bir acıdır bu? Kaç aile ömür boyu evlatları için yanacaklar. Dilerim artık sonu gelir, Allah izin vermesin. Sevgilerimle yavrum. Yavrularını da öpüyorum.

      Sil
  8. Yandı yüreğimiz Ece ablacım yandı.Annelerin yerine koydum kendimi dün o kadar çok ağladım ki elimizden hiç bir şey gelmiyor. Gelmemesi de çok üzücü aileler evlatlarını bizim güvenliğimiz için kaybediyorlar ve biz hiç bir şey yapamıyoruz. Ne garip değil mi? Çok üzgünüm çok...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yavrum, bize üzüntü yetmezken, az bir zaman sonra sanki seçilmiş fidanlar bir bir yere seriliyor. O anneler, yürekleri yanık anneler, yetimler, o gece sözlenmek için görevinin bitmesini bekleyen yiğit polis. Hayatlar gitti.Allah yardımcımız olsun yavrum. Yorum için teşekkür ederim.

      Sil
  9. Dilerim kahrolurlar. Yok olurlar.

    İç huzuru bozmak amaçları. İç savaşa sürükleyip bağımlı hale getirmek amaçları.Olmayacak Allah'ın izni ile. Oldurmayacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldurmayacağız yavrum. İman gücüyle, bu vatandaki hakkımız için, inatla direneceğiz.

      Sil
  10. "Gitti o.
    Gitti benim bahar gözlüm,
    orman yüreklim.
    Karanlık sulara karışır gibi, dalar gibi dönülmez uykulara; akıp gitti."
    Hasan Hüseyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğimi yaktın canım. Nurlara gark olsunlar.

      Sil
  11. Herkes döktüğü kanda boğulsun inşallah.
    Ne diyeyim ki! Allah hainlere fırsat vermesin.

    YanıtlaSil
  12. Gerçekten ne söyleyecegini bilemiyor insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle Derya, bir akrabamız da şehit olmuş, yıkıldık.

      Sil
  13. off yaaa ülkemize huzur gelsin artık.

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la