Yeni Yıla Girerken

Yaşananlar
Mim yazısı       
Sevgili Deep’de rastladığım  mimi  dün birkaç arkadaşımızın yaptığını gördüm. Genel bir mim olduğunu düşündüğüm için de yapmayı uygun buldum.

‘Geçmiş zaman olur ki, hayali cihan değer...’ diyecek bir zaman dilimim olmadığı için, siz gençlere hayatınızın hep bu söz tadında geçmesini dileyerek başlıyorum. Şimdiki zamandan sesleneceğim size, her zamanki gibi gayet içten ve olanca samimiyetimle. Zaten bazen ateş olup, zaman zaman buz kesmem benim doğal olduğumun ispatıdır. Buralarda gizemli biri olmayı, kimliğim hakkında insanları şüphe ve sıkıntıya düşürücü haller sergilemeyi doğru bulmadığım için hiçbir zaman kendimin dışına çıkmadım. “Aldığın örtülü ve açık eleştirilerin hangisini tercih ederdin Ece abla?” derseniz, açık fakat haddini bilerek yapılanını derim. Bir de hırsla, kıskançlıkla ve diğer boş uğraşlarla ilgili hiçbir derdim olmadığını bilmenizi isterim.


Benim kadar hayatını, neredeyse ulaşılabilen her yerde ve gözler önünde masaya yatıran, yüzleşen var mıdır bilmiyorum ama, neden buna ihtiyaç duyduğuma inanın verecek cevabım yok. Ancak  sizlere kocaman bir teşekkür borcum var çünkü hiçbir zaman bunlarla vurmadınız beni. En kızanınız bile yapmadı bunu. "Tatbiki Hayat Yüksek Okulu"ndan hâlâ mezun olmuş saymıyorum kendimi. Aslında sizlerden neler öğrendim ve hayata bakış açım nasıl değişti bilemezsiniz. Şunu bilin ki ben hep kendim olmaya ve bu çizgide yayınlarımı paylaşmaya devam edeceğim. Sizleri gerçekten seviyorum.

Vatanımız ve dünyamız için bol bol ve yoğunlaşarak dua etmemiz gerekiyor arkadaşlar. 2016 bu manada çok zordu, seyretmesi böyle zorken, varın gelin ateşin içinde olanların acılarını düşünün. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yine diliyorum ki, vatanımızda huzur yeniden hakim olsun.

İki-üç küçük resimle blog izlenmesine ait bilgileri paylaşıyor ve ilgilenip değer bulan tüm blog arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu arada 268 yayınım olmuş.

2017nin dünyaya, vatanımıza ve hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.  Hepinize sevgi ve saygılar arkadaşlar. Ece ablanız.

Ece Evren    16.12.2016   





2017de yine beraber olmak dileklerimle.

24 yorum:

  1. Karanlık elbet ışıklar açılınca yok olacak. Umarım 2017 bize o ışıkları açacak.

    Bende kucuklerimizi saymak buyuklerimizi korumak sözüne ufak bir katkı yapayım. İnsanları saymak insanları korumak.

    Sana yardim eden ve isminle hitap eden kişiyi ye tanıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Uğur, umarım öyle olacak . Tabii ki, bütün insanları korumak ve saymak. Dilenen o.
      O kişiyi tanıdın, ben özellikle yazmadım. Keşke bir gün seni de tanısak Uğur. Sağ ol :)

      Sil
  2. herşey gönlünce olsun arkadaşım :)2017 de daha fazla post bekliyoruz ama :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim yazmamı istemene :) yazmam mı hiç? Senin de her şey gönlünce olsun canım :)

      Sil
  3. İnsanın kendi isteğiyle mim yapmaya karar vermesi ne güzel. İçtenlik.
    2017, bu yıldan çok daha güzel olsun diliyorum.
    Daha nice yıllara sağlık, mutluluk ve huzurla sevgili Ece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Makbule kardeşim. Deep isteyen yapsın demiş. Lütfen siz de yapın, zira bana genel bir mim gibi geldi. Yeni yılın size ve ailenize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle. Selam ve sevgilerimle Makbule kardeşim :)

      Sil
  4. Merhabalar ,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Tabii ki ziyaretinize gelirim. Sevgilerimle :)

      Sil
  5. Merhabalar Efendim.
    Güzel bir yazıydı. Çıkardığım sonuç ise: "Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin!"
    İyi ve güzel paylaşımlarda buluşmak üzere en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Recep bey. Dilerim Allah'ın izniyle yazmaya devam etmek istiyorum ve sizin yazılarınızı da daha okumam gerekiyor. Selam ve saygılarımla..Siz de en Güzel'e emanet olun.

      Sil
  6. ayyyyyy kıyamamaaaam burda hep birlikte olalım yıllarcaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım, güzel yüreklim, inşallah uzun zamanlar hep beraber ve mutlu mutlu devam edelim :)

      Sil
  7. Her zamanki gibi içten, dobra, samimisin, tüm dualarına, dileklerine kocaman bir Aminnnnnnn diyorum bloğumuzun sevgili Ece ablası. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kardeşim. Bu güzel yorumuna çok teşekkür ederim. Dilerim vatanımızda yeniden eskisi gibi huzurlu yaşarız. Benim için düşüncelerine çok mutlu oldum. Sevgiyle kucaklıyorum seni Müjde'm :)

      Sil
  8. İçini olduğu gibi dökmüş yine benim geniş yürekli ablam :))))
    Bu yılının içinde ben de varım ve çok mutluyum bunun için ❤️ İyi ki buradasın ablacım! Yerin çok ayrı artık biliyorsun ama yine de yazacağım bunu :)
    Senin gibi yürekler ve akıllar çoğalmalı!
    Güzeller güzeli mailine (hem mail hem içindeki ;)) en kısa sürede ama klavye başında döneceğim ;) Telden tatmin olamam o cevap için! Yoksa asla unutmadım!! Yıldızlı maillerimde.
    Seni seven Dağınık Kızın... :)

    YanıtlaSil
  9. Hoşgeldin Canım Dağınığım. Ablasını yalnız bırakmamış bir tanem. İnsan bazı şeyleri tekrar yazmak ihtiyacı hissediyor, çünkü gerçekten sevdiğini söylemek büyük terapi. Anmak, hiç unutmamak, içinde ona en güzel yeri vermek ve sık sık oradan "ben buradayım abla, hiç gitmedim ki " dediğini duymak. İyi ki seni tanıdım canım. 2017 nice güzel sürprizleriyle karşılasın seni. Sevgiyle kucaklıyorum kızımı ve tatlı Atakan'ı. Allah'a emanetsiniz canım :)

    YanıtlaSil
  10. Canım Ece Ablam, 2017 inşallah daha güzel günler gördüğümüz daha güzel yazılar yazdığımız bir yıl olur. Seni çok seviyorum, hep burada ol. :) Ellerinden öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'm, hani emin olduğun bir dostun vardır ya, bilirsin seni hiç unutmadığını, tanırsın yüreğini, işte sen benim gerçek dostumsun. Ben çok mutlu oluyorum seni görünce. 2017 sana, ailene sağlık, mutluluk ve bol kısmetiyle gelsin kızım. Gözlerinden sevgiyle öpüyorum canım :)

      Sil
  11. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim.

    Düğün DJ
    www.dugundjhizmetiorganizasyon.com

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Serhat bey. Takibe aldım sizi.

    YanıtlaSil
  13. Yine ne kadar sen dolu bir yazı olmuş ablacım. Keyifle okuttun her zamanki gibi :)

    YanıtlaSil
  14. Sağ ol Elif'im. Teşekkürler. Yeni yıl tüm güzellikleriyle karşılasın seni ve aileni canım :)

    YanıtlaSil
  15. Selam Ece,
    Yeni yıl ve sıfırlanan takvimleri fırsata çevirip, birbirimizi daha iyi anlayıp, yaşama ve kendimize dair güzellikleri eksiksiz kavrayabiliriz. Dünyadaki kargaşanın tek nedeni hoşgörüsüzlük, bir diğerine yaşam hakkı tanımamak, dünyayı ve yaşamı sadece kendi fikrimizden ve yaşam tarzımızdan ibaret sanmak olsa gerek...

    Daha güzel blog yazıları ile bizi yeni yılda da yalnız bırakmaman dileğim ile...

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Mustafa. Hayat görüşün, geniş iç dünyan, ilgi duyduğun evrene dair her şey (bazılarımızın çok da ilgi duymadığı), ayrıca insanoğlunun yapısında olan fakat ancak yeterince yoğunlaşılırsa fark edilebilecek özelliklerini; bunları incelemekle yetinmeyip emek vererek gerek yazı, gerekse videolarla önümüze sunduğun için sana öncelikle ben minnettarım. Vaktim ve algım yettiğince aklımda oluşan başlıkları ayrıntılarıyla anlamaya çalışmayı istiyorum.

    Dünya karışmaya, insanlar sanki olan bitene daha ilgisiz ve amaçsız yaşamaya devam ediyor.
    2017,de bu değerli yayınlarının devamı dileklerimle. Sevgiler kardeşim :)

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la