Armağan...

Blog Aktivitesi
Armağan       

 Armağan...


Herkese yeni yılın on üçüncü gününden merhabalar...


Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul’a daha dün dönebildim. Çocuklar dışarıdalar. Evde kedicikler ve ben yalnızım. Kapı zili çalınca onlar bir korkuya kapılırlar. Sanırım her geleni veteriner sanıyorlar 😽 

Onların, yani kızlarımın alışverişleri, vs işleri bitmiyor. Eh... ben de sessizlikten istifade biraz kitap okumuş ve tam bilgisayarı açacaktım ki zil çaldı. Aaa kargo!.. Kızım gerçi geleceklerini söylemiş ve kaçırmamamı tembih etmişti. Ama ona gelmedi kargo... Bana geldi 😍 

Kimden geldi derseniz, sevgili Berika’nın düzenlediği hediyeleşme aktivitesinde, eş olduğumuz, onu tanımaktan çok mutlu olduğum Hazal kızımdan geldi. Çocuk gibi sevindim. Fotoğraflarını çektim hediyemin. Paylaşacağım tabii ki. Öncelikle bir post hazırlayayım dedim. 

Berika’nın sayfasında katılmak istediğimle ilgili bir yorum yapmıştım. Sağ olsun hızlı bir şekilde ve yeni yıl uzaklaşmaya başlamadan eş düşenleri tespit edip bizlere yorumlarla bildirdi ve  gmaillerimizi paylaşmamızı rica etti. Ben ve Hazal hızlı bir şekilde yazışmaya başladık. Yaklaşımı çok güzeldi Hazal kızımın. İkimiz de hediye olarak, sembolik ve tarzımıza uyacağını düşündüğümüz 'Anı Defteri'nde karar kıldık. Derken havaların azizliğine uğradık. Ben Hazal’a Kara Pazarlar kitabımı da armağan etmek istedim. O nedenle hediyemi ancak gönderebildim. Yani Hazal kızım çabuk davrandı ve beni daha önce mutlu etmiş oldu. 

Hediyeleşme Etkinliği
Hediyeleşmek  

O; yeni, taze, heyecanlı, çalışkan ve azimli bir blogger kardeşimiz. Biz her zaman birbirimize kucak açacağız. Kim bilir belki bir gün canlı hallerimizle de buluşuruz.
Ben bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim. İşte hiç unutamayacağım bir anım var artık blog günlerimden💓
Bu arada Hazal kızımın isminin analizini bir alıntı ile sunuyorum. Sizler de onu ziyaret ederseniz ne kadar tatlı dili olduğunu göreceksiniz. Bloğu tam da burada  tık tık 
İsmini analiz etmek istediğimde tespit ettiğim bilgiler şunlardı: Bilime ilgili , erdemli, içgüdülerine güvenen, güzelliğe önem veren bir yapıdadırlar. 'Alıntıdır'

Sevgili Berika’ya bu fırsatı bize verdiği için ve tatlı kızım Hazal’a da beni mutlu eden jesti için çok teşekkürler. Onlara ve hepinize sevgilerimle. Nice duygu alışverişlerinde görüşmek üzere, huzur, sevgi ve mutlulukla kalın... 


Ece EVREN     13.01.2017

19 yorum:

  1. Anlamlı ve kalıcı hediyeler olmuş. Güle güle kullanın anı defterinizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ayşei kardeşim. Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Ablaciimmmm yerim senii şimdi gördüm almissin hediyeni..:) Çok duygulandırdın beni gerçekten yazdiklarinla. Bu aralar aşırı duygusal mıyım nedir anlamadım. Ben seninle tanıştığıma cookkk memnunum kitabını dört gözle bekliyorum. Seni çok seviyorum ablacım. Umarım canlı canlı görüşmek de nasip olur. Sevgi ve saygılarımla..😙😙😙💖💖💖💖💖💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı Hazal kızım benim. Aldım, evet. Çocuk gibi sevindim. Hâlâ bakıp duruyorum. Hele torunum döndü bugün okuldan, zevklidir, kırtasiye hastası kendisi. Çok beğendi. Teşekkür ederim canımsın. Sen de alınca mutlu olursun dilerim kızım :)
      Ben de seni çok sevdim Hazal'cığım. Tüm ailene selamlar. Sevgiyle kucaklıyor, öpüyorum kızımı :) Kocaman mutluluklar sana :)

      Sil
  3. Her hediye bir sürprizdir diye düşünenlerdenim. Sunumu ne kadar önemlidir.
    Sevgiyle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Makbule kardeşim. Hem de nasıl sürpriz oldu. Selam ve sevgilerimle canım :)

      Sil
  4. Güle güle kullanın.... :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın hatıra defterinizi. Güzel anılar biriktirin o defterde. Ne güzel hediye almak, hediye vermek. İnsan mutlu oluyor. Hazal'ı da takip ediyorum:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Evet persephone, gerçekten bir iyi niyet göstergesi, küçük de olsa hediyeleşme ve yaşama anlam katmak. Bunlar ne kadar mutlu eden şeylerdir. Kısmetse; ikinci ve Kara Pazarlar'ın devamı olan romanın, daha ustaca! yazılmış metnini, yayınlamak için anlaşmak üzere olduğum yayınevine teslim edip, basılanlardan bana verdiklerinde sana ulaştıracağım kızım.
      Sürpriz söylenmez ama aksiliklerden kaçamıyoruz bu devirde
      Sevgiler sana canım :)

      Sil
  6. Ne güzel sürprizler.. :) Yaşam hepimize güzellikler sunsun inşallah <3 Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayata can katan, birbirimizi yaralı yerlerimizden onaran sürprizler hazırlamak gerek. Momentos, yeni ve daha çok tanımak istediğim senden gelen bu yorum, beni mutlu etmekle kalmadı, düşünmeye sevk etti.
      Madem ki yollarımız burada kesişti, yeni sürprizlerle bu güzelliği hepimizin yaşaması için; ellerimizin deyip, iyi niyetlerimizin ruh kattığı karınca kararınca armağanlarla yeni girişimler yapmalı 2017de.
      Dileğine amin diyorum. Sevgilerimle :)

      Sil
  7. Bloglar arası çekilişler ve hediyeleşmeler bağı arttırıyor :) Çok güzel bir moral olmuş :) Bana da Didem çekiliş hediye gönderdi ve çok mutlu oldum :) Küçük mutluluklara ihtiyacımız var :) Sevgiyle öpüyorum ablacığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yurdagül'üm. Ne güzel şeyler bunlar :) Çok haklısın canım :) Sen de hediyeni güle güle kullan. Anneni merak ediyorum. Dilerim iyidir. Güzel bir hafta sonu dileklerimle sevgiler kızıma :)

      Sil
    2. Annem,düzelme yolunda.Ara ara morali bozuluyor yürüyüşe çıkamadığı için ama zamana ihtiyaç var :) İlgin için çok teşekkür ederim ablacığım :)

      Sil
    3. Rica ederim Yurdagül kızım. Sevgi ve selamlarımı iletirsen sevinirim canım :) Sana da sevgiler :)

      Sil
  8. Ablacım yarınki bölüm için çizim yapıp, yeğen oğluşuma fotolarını çektir, bulaşık yıka, vs. derken ancak gelebildim. Hediyeni güle güle kullan, güzel anılarla dolsun:) ben de tanımış oldum Hazal arkadaşın bloğunu mutlaka ziyaret edeceğim ilk fırsatta.
    Sevgilerimle kucakladım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoruldun canım kardeşim. Sağ ol beni de ziyarete de geldin. Çok teşekkür ederim. Hazal narin ve çok saygılı bir evlat. Berika sağ olsun böyle bir güzellik yapmış.
      Yarın hikayeni okumaya sabahtan koşacağım. İyi geceler canım. Sevgiler sana :)

      Sil
  9. Ne güzel bir hediye ve not ablacım. Güle güle kullan. Berika böyle bir etkinlik düzenlemekle ne de güzel yaptı. Bende hediyemi aldım, çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la