Dedektifin Hüsranı…


Aldatma İhanet Dedektif
Üzgün Kadın   
Dedektifin Hüsranı…
           
        Suat Bey, acele ile kafeden içeri girerken, bir yandan saatine bakıyordu. Daha on beş dakika vardı. Şimdi kendisine uygun bir masa bulmalıydı. Kapıyı görmesi aslında gereksizdi. Buluşacağı kişi medyada bilinen bir yüz olduğu için, onun itibarını düşünmeliydi. Kendisi de tanınmış bir dedektifti. Sık sık aldatan eşlerle ilgili aranırdı ve sıkı bir çalışma ile bugüne kadar çözmediği olay yoktu. Aslında artık çok zor gelmeye başlamış ve bu işi bırakmayı düşünüyordu, zira kendisini röntgenci ve ispiyoncu gibi duyumsamaya başlamıştı. Nasılsa uygun bir iş bulurdu. Birikimi de vardı. “Bu son olsun…” diye söz verdi içinden. Çok gerilmeye başlamıştı zira. Arkadaş toplantılarında kendisine sürekli soru sorulmasından da bıkmıştı artık. Nihayet uygun bir yer bulup, oturdu.
         Aslı ise, kafeye yarım saat önce gelmişti. O da sözleştikleri saati bekliyor ama hiç tedirgin görünmüyordu. Siyah, uzun, gür ve kıvırcık saçlarını ortadan ayırmış; iki yandan yüzünü az da olsa saklamak düşüncesiyle elleriyle şekillendirirken, bir yandan da güneş gözlüğünü taktı. Kimse ile karşılaşmasın diye dua ediyordu sürekli. Fotoğraflanmamalıydı. Bütün planı suya düşerdi. 
Eşinin uzun süredir kendisini aldattığını düşünüyordu. Çok seviyorlardı birbirlerini. Aldatıldığından emin olduktan sonra, eşine belli etmeden, onu sorgulamadan, bu yasak ilişkinin gideceği en uç noktanın neresi olacağını merak ediyordu. Hiç kıskançlık yapmazdı ama ilk defa içinde kendisini huzursuz eden bu duygu kıskançlık olmalıydı. Masada önünde duran, dedektife vereceği dosyayı bir kere daha gözden geçirdi. Kendisinden istenen her şeyi özenle hazırlamıştı. Sanırım bu kadarı yeterdi, çok konuşmayı sevmezdi. O da gergindi. 
          Garsondan istediği şekersiz kahvesi de gelmişti nihayet, suyu bir defada içti. Kahvesinden bir yudum aldı ve telefonunda bir şeyler yazmaya başladı. Elini telefondan çektiği an, salonun diplerinden bir mesaj uyarı sesi geldi. Suat Bey heyecanla telefonuna baktı. Şöyle yazıyordu “Suat Bey, ben kafeden girince solda ilk sütunun arkasındaki masada arkam dönük olarak oturuyorum. Gelebilirsiniz…” Üstelik Suat Bey ile konuşmasını kayda alacaktı, zira bu aldatma şokundan sonra her şeyi unutuyordu. Onu da hazırlayıp, telefonu kararttı ve beklemeye başladı. İki dakika geçmedi ki, hafif dökük ve kır saçlı, zeki bakışlı, uzunca boylu, ürkekçe fakat çok kibar davranan bir bey karşısındaydı işte. Aslı kalkmaya yeltendi. Suat Bey” Lütfen” dedi ve Aslı bu ricaya uydu. “Ben Suat” dedi, Aslı da, “ismimi biliyorsunuz!” diyerek, cılız bir hareketle elini uzattı. Suat Bey, gayet yumuşak bir şekilde elini sıktı. Suat; Aslı ile ilk karşılaşmalarında, gözlerini kaldırarak ona baktığında, gözlüğün üst kısmından görünen kocaman siyah gözlerdeki hayal kırıklığını çoktan yakalamıştı. 

Bölüm Sonu.

Ece Evren/İstanbul 11.01.2018

27 yorum:

  1. Bakalım dedektif işi nasıl çözecek? Aslı için bundan sonra neler yaşanacak? Merakla bekliyorum. Kaleminize sağlık.:)

    YanıtlaSil
  2. Bakalım canım...Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa yeni hikaye başlamış, bu seferkini daha en başından çok beğendim; eline sağlık. Bakalım koca, kadını kimle, niye aldatıyor? Neler olacak? Çok sevgiler ablacığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Müjde'm. Tarz değiştireyim dedim. İnşallah başarırım. Sevgiyle kucaklıyorum seni canım.

      Sil
  4. Eşim beni aldatıyor süphesi yaşasam dedektif tutar mıydım diye sordum kendime.Valla dedeftife o kadar para dökmez,eşimle konuşurdum,inkar etse bile er geç çıkıyor yalanlar :) Pek kıskanç değilim ya galiba ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tutmazdım canım. Bunlarda para çok, ne amaçlıyorsa artık? Ben direkt infaz ederdim (gülen surat) Mustafa ablasını ihmal ediyor. Bir emoji yapmadı bana.

      Sil
  5. Detektiv əsərləri çox sevirəm. Hekayəniz çox maraqlı gəldi mənə Ece ablam. İnşallah izləyib oxuma şansım olar deyə ümid edirəm. Sevgilər.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım. Pek dedektif hikayesi bilmem ama, ben ne düşünürsem onu yapacaklar artık. Çok teşekkürler kızım. Sevgimle.

      Sil
  6. 2. Bölümü beklemekteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de koyu koyu düşünmekteyim Sinan. Aslında kısaydı kurgum ama biraz uzatmayı düşündüm. O nedenle az bekleteceğim. Sağ ol yorumun için.

      Sil
  7. Zor bir süreç.. aldatılma, bunu kabullenme ve bir strateji belirleme. Merakla beklenen bir yazı dizisi olacak :) eline sağlık sevgili Ece.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim arkadaşım. Evet, Aslı, sanki tadını çıkarırcasına uzun yolu seçmiş. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  9. yasak ilişkiler,kıskançlıklar,dedektifçilik oyunları..dedektiflik işi gizemlerle doludur ve bir o kadar da acı gerçeklerle yüzleşmede olabilir..🙂 yeni bir tarz,yeni bir soluk..🙂 emeğinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
  10. Evet Ertuğrul kardeşim. Deneyeceğim. İnşallah başarırım. Çok teşekkür ederim. Sağlıcakla Ertuğrul.

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir hikaye çıkmış emeğine sağlık.Gelecek bölümleri merakla bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadet'ciğim, teşekkürler, bakalım neler olacak? Sevgilerimle canım.

      Sil
  12. Dedektife hic gerek yok ben dedektif gibi iz sürerim vallaa 😂 cok güzel bir hikaye Ece ablacim devamini merakla bekliyorum

    İnternetim yoktu uzak kaldim yazilarindan kusuruma bakma oldmu. Öpüyorum ellerinden 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiiin, sevindim Özlem 😊 Ben hele, dedektife de güvenmezdim. Canından bezdirirdim kocamı😂 Ben merak ettim seni, göremeyince telaşlandım. Başladım bakalım hikâyeye, inşallah başarırım. Hiç kusura bakar mıyım? Sevgiler canım.

      Sil
  13. Başarırsin ablacim güveniyorum sana ben 😘 Allah razı olsun aklina gelmek bile beni cok mutlu etti.💞 Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  14. hımmms aldatma vakası piku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aşkla bozmuş kadınım, bazen kendime şöyle sıkı bir tokat aşk edesim geliyor deepcim. Gerçek valla...

      Sil
  15. Evet seri bitti galiba abla 😜 4. bölümde yorumumu yazacağım. Ama tahmin ettiğim dedektif ile kadın arasında bir şey olacağı gibi ama 🙈 🙉 🙊

    YanıtlaSil
  16. Yoook, bitmedi. Araya vatan aşkı girdi🙈 🙉 🙊 Hani böyleyiz ya milletçe, yapmayalım, hakiki vatandaş gibi davranalım dedim. Bu gece 5. bölümü giriyorum. Erken yorum yapma, bekle istersen kankim 😄

    YanıtlaSil
  17. Güzel bir başlangıç olmuş. Diğer bölümleri sırayla okuyacağım :) Bu tür yazıları toplu şekilde okumayı seviyorum. Bakalım neler olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Arif kardeşim. Az kaldı, iki bölüm sonra biter sanırım. Teşekkürler 😊

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la