Büyük Blog Takip Etkinliği


Takipleşme, Bloglar, Dayanışma
Büyük Blog Takip Etkinliği       

Büyük Blog Takip Etkinliği


Mim sahibi arkadaşımız, Lerzan Kara'nın yazısı burada

Selamlar yepyeni bir blog keşif etkinliği başlatıyoruz.Etkinliğimizin bir süresi yoktur bir yıl,iki yıl sonra bile gelseniz kabulümüzdür.Biliyoruz ki hala bloguna önem veren ve onu geliştirmek için çabalayan fakat takipçisi sayısı artmadığı için üzülen çok sayıda arkadaşımız var.Bizde instagramda çok moda olan takip etkinliklerinden etkilenerek bloggerlar için blog takip etkinliği yapmaya karar verdik.
Yapacağınız işlemler son derece basit ve etkili,kurallara herkesin uymasını rica ediyorum bu şekilde etkinliğimiz başarıya ulaşabilir.Blogları takip ettikten sonra bile birbirimize ziyaretlerimizi sürdürürsek tıklanma,yorum sayımız artar ve site trafiğimiz olumlu yönde etkilenir.

Gelelim kurallara:

-Aşağıda linkleri bulunan bloglara tıklayıp izleyiciler bölümünden yani GFC butonundan  takibe alalım.O bloglarda bulunan bu yazıyı bularak altına yorum yazalım.Bu şekilde bütün arkadaşlarımız sizlere geri dönüş sağlayacaktır.Geri dönüşler anında olmayacaktır çünkü herkes vakit bulup da her gün internete giremeyebiliyor fakat mutlaka bir kaç içinde bütün arkadaşlar takibe alarak bloglarınıza yorum yapacaktır içiniz rahat olsun.

Yorum yapan diğer arkadaşlarında bloglarına giderek "Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim."diyerek yorum yaparsanız eminim bütün arkadaşlar bir kaç gün içinde geri dönüş yapacaktır.
Ayrıca bu yazının tümünü bozmadan sadece en alt kısma kendi blogunuzun linkini ekleyerek blogunuzda yayınlayabilirsiniz.Böylece daha çok kişiye etkinlik yayılır ve sonradan paylaşanların sayfalarında sizinde adınız görünür bir tür blog takip zinciri oluşur.

-Bu yazıyı Google Plustada paylaşalım yani +1 yapalım ki bir çok blogger yazımızı görsün daha büyük kitlelere ulaşabilelim.

Ve gelelim linklere:

1-http://kelebeketkisi39.blogspot.com.tr/

2-http://neselisusevim.blogspot.com.tr/

3-http://alevkaraca.blogspot.com.tr/

4-https://morrmenekse.blogspot.com.tr/

5-http://www.idilob.com/  Word press tabanlı site mail abonesi olalım lütfen.

6-http://yelizinkesifleri.com/  Word press tabanlı site mail abonesi olalım lütfen.

8-http://www.sosyalanneyim.com/

9-https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/

10-https://www.maryslife.net/

eceevren20.blogspot.com



Bu etkinliği başlatan arkadaşımızın linki burada

21 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik. Keşfedelim, keşfedilelim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım. Arada güncellenmemiz gerek 😊

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Katıldın değil mi oğlum? Sevgilerimle Emre...

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bekleriz seni de Onur. Herkes katılır inşallah 😊

      Sil
  4. Harika bir etkinlikkk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kızım. Sen de katılırsın inşallah. Sevgilerimle.

      Sil
  5. Bu etkinlik hepimize hayırlı olsun sizi zaten takipteyim herkesi beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kızım. Sanırım ben de takip ediyorum ama yorum yaptım mı hiç, bilemiyorum. Bazen dalgın olabiliyorum. Teşekkürler, şimdi bakıyorum bloğuna canım.

      Sil
  6. Çok güzel bir etkinlik katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük blog takip etkinliğinden geliyorum. Sizi de takipteyim Herkesi bloguma beklerim. https://www.tozluayna.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ateş, geniş bir etkinlik, ne kadar paylaşırsak o kadar çok blog tanıma şansımız olur. Sevgiler oğluma :)

      Sil
  7. Ya ben bu takipçi olayından bir şey anlamıyorum, güya bir dolu takipçi oluyor ama gerçekte işte sen, o, birbirimizle gerçekten iletişim halinde olan, birbirimizin yazılarını okuyan ve yorum yapan bir elin parmaklarını geçmez. Mesela bloğunu kapatmış olanlar var takipçim olarak görünüyor hatta ben de onu takip ediyormuşum e bloğuna tıklayınca boş sayfa ve "Bu blog bulunamadı" yazısı çıkıyor tek tek temizledim bunları az önce. Hindistan'dan filan bilmem ne internetle giysi, takı satışı reklamı için takip edenler oluyor yani bunları blog okuru saymıyorum bile ama kırmamak için takip ediyorum çünkü yalandan da olsa gelip yazımın altına iki satır yorum bırakıyor aa nice blog vs. gibi:))))haziran'da bana gelen, yorum yazan bir dolu arkadaşım şu anda hiç yoklar mesela...hele hele 2 yıl önce çok samimi olduğum Hazal vardı mesela doğum yaptı kayboldu ortadan yani blog ve takipçilik olayı biraz 'yaş'. Ben de bir yıl kadar mühlet veriyorum bu kaybolanlara sonra siliyorum tek tek ne yapayım...o yüzden pek işim olmuyor bu tür etkinliklerle kimse kusura bakmasın, kişisel almasın.:))))üşeniyorum ayrıca kafam yorgun valla hele ki, şu aralar ama herkesin 'kemik' bir okuru / gerçek takipçisi var ben onları biliyorum ve eksik olmasınlar...ben de onlara (bir tanesi de sensin)her yazdıklarını mutlaka okuyorum, yorum yapıyorum blog takipçiliği böyle olmalı bence...ha bir gün belki ben de bloğuma uğramaz olurum kapatırım ama en azından bir veda yazısı yazar, herkese hoşçakal der öyle bırakırım.

    Sevgilerimle kucakladım:)

    YanıtlaSil
  8. Aynı fikirdeyim canım. Tüm blogları takibe imkan yok. Biz özliyoruz paylaşımlarımızı. Ama çabuçak ortaya çıkıp, yazmayı bırakmaz diye düşündüklerin bir anda bırakıyor. Veda yazısı gerekli Müjde'm, ben de yaparım bunu mesela.Taslak olarak duruyor. Dilerim çok yorucu kısmına girmeden sevdiğimiz bloglarla geçinip gideriz canım, vakti zamanı gelince Yorum yazamadığın zaman sıkıntı yapma kardeşim. Sevgiler sana arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, büyük blog takip etkinliğinden geldim, sizi takibe aldım,
    siz benim blogumu ziyaret etmişsiniz ama takip etmemişsiniz takip ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi Lerzan kızım? Dalgınlıktandır, mazur gör canım. Hemen şimdi bakıyorum. Beni tanıyanlar bilir, çok dalgın olabiliyorum bazen yavrum. Hayırlı olsun başlattığın etkinlik. Ben de listede ismimi göremedim. Eklersen sevinirim canım. Sevgilerimle...

      Sil
  10. Büyük blog takip etkinliğinden geldim. Ziyarete bekliyorum ben de.
    https://bugunneizliyoruz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin kızım. Hemen dönüyorum. Sevgilerimle 😊

      Sil
  11. Bende geldim 😊
    https://ozlemrencber.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la