Ece Evren- Masum bebegim

14 yorum:

  1. EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÖZLEM VE NASIHATLARLA DOLU ANNE SEVGİŞİNIN ZIRVESINI YANSITAN VE KRALICE ANLAMIN GÜZEL SESI VE YORUMUYLA SENTEZLENEN HARİKA BIR ŞİİR.!SEVGİLER SAYGILAR KRALİÇE ABLAM D.U

    YanıtlaSil
  2. Sevgili kardeşim. Yüreğine hayranım. Çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla... Rahatsız bir kızıma yazdım bu şiiri. Sarsıntılardan kastım nöbeti :(( Ardından gelen derin uykular. Mesela benim vertigo rahatsızlığımda, atak geçtikten sonra ağır bir uyku oluyordu. Yoruyor zira. Sevgiyle kal Duycan :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel, çok beğendim, yine döktürmüşsün. Rahatsızlığı da inşallah geçer, acil şifalar. Şiir kitabı çıkartmalısın kesinlikle.
    Eline sağlık:) Sevgilerimle..
    Not: Fonda çalan şarkıyı çok severim, çok yakışmış şiire.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde'ciğim. Çok sevindim dinlemene. Ben de önce şiir kitabı düşünüyorum. Zaten şiiri gerçekten seviyorum. Müziği, klibi yakınım çocuklar yapıyor, çok güzel yapıyorlar, beğeniyorum. Sağ olsunlar. Sevgiler kardeşime :)

      Sil
  4. Ece Abla'm, yüreğine sağlık. Ne kadar güzel sözler bunlar. Ve senin seslendirmen.. Çok güzeldi. Duygularını yaşayan ve yaşatan bir insansın. Seviyorum seni. Sağlıcakla kal!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe'm gelmiş. Benim kibar,sevgi dolu kızım. Beğendiğine çok sevindim canım. Sevgiyle kucaklıyorum seni :)

      Sil
  5. Bu tip videoları daha fazla çektikçe, YouTube da daha fazla takipçin olur gibime geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Cem,inşallah.Çok seviyorum.Aslında daha planlı çalışmamız gerekiyor, daha rutine bindirmek ya da.Yüzlerce şiirim var ve ben okumak için can atıyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil
  6. 2 dakikalık güzel bir şiir,sesinize,yüreğinize sağlık..✔emeği geçenleri de tebrik ederim..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol kardeşim benim. Moral kaynağımsın. Bir tane daha geliyor :)))

      Sil
  7. Duygu yüklü bir seslendirme daha. Sesiniz şiirin duygu yükünü artırıyor. Yüreğinize, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum beğenmenize. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Hikayenin 10. bölümünden buraya gelmişim, iyi ki de gelmişim. 'Senin bana, benim sana' daha doğrusu hepimizin birbirimize ihtiyacı, hayattan da mutluluk borcumuz var. Fotoğraflarla anlamlanmış çok güzel bir şiir. Yüreğinize sağlık, saygı, selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Mukaddes kardeşim. Evet, madem Allah aynı dünyada buluşturdu bizleri,hele tanıdıklara ve onların da bize hep ihtiyacımız var. Benden de sevgiler,saygılar kardeşime :)

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la