Begonvilli Ev-Müjde Dural Romanı

 


Begonvilli Ev-Müjde Dural Romanı

Sevgili arkadaşım Müjde'nin ilk kitabı olan bu romanı almanızı ısrarla tavsiye ediyorum. Senelerdir onun resimli hikâyeleriyle mutlu olduk biz. Hangisini yazayım ki? Hepsi birbirinden güzeldi. O bir sanatçı, çizimi harika. Romanının hayırlı olmasını diliyorum. 


Romanın özü olan arka kapak yazısını da buraya geçiyorum. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Ece Evren/12.11.2020


11 yorum:

  1. Ececiğim, çok teşekkür ediyorum canım. Akşam da Bir Zamanlar Çukurova' ya bakıyordum ki reklamlar gelince, Facebook'ta paylaşımın görüp hemen geldim, Amin, inşallah Ececiğim, senin de kitabın hayırlı olsun, başarıların daim olsun. Sağolasın, sevgilerimi bıraktım. ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Müjde'ciğim. Romanını okuyorum vakit buldukça. Bitmesini beklemeden paylaşmak istedim. Okuduğum yere kadar çok sardı roman. Tekrar hayırlı olsun kardeşim. Benim romanım hakkında hiçbir bilgi yok. Pişman oldum o yayıneviyle anlaştığım için. Neyse bir gün gelir sorarım satış var mı yok mu diye...
      Sevgiyle kucaklıyorum kardeşim :)

      Sil
  2. Sarmasına çok sevindim canım, Amin, cümlemizin tüm kitap yazan arkadaşların hayırlı olsun. Aaa, çok üzüldüm pişman olmana. Ya, ama bizler ünlü yazarlarla zaten rekabet edemeyiz, benim de çıktı ama satış konusunda beklentim yok çünkü ünlü değilim, tıpkı senaryolarım misali. Olsun, üzülmeyelim, arkamızda emek verilmiş bir şey bıraktık. O da yeter:)
    Ben de sevgilerimle kucakladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim rekabet gibi bir kaygım yok Müjde'ciğim de, yayınevi sahibinin 3 sene sonra bana bilgi vermesi gerekir. Bandrol alıp almadığını sorgulayacağım. Başka çarem kalmadı. Sevgilerimle kardeşim :)

      Sil
  3. Başarıları devam etsin. Mutlu olduk biz de ☺️

    YanıtlaSil
  4. keşke çizimli olsa demi kitap :) hepimiz okuycaz işallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Deep'cim Biz çizimli olanlara bayılıyorduk...

      Sil
  5. Bilgilendirme için teşekkürler Ece Hanım.:)

    YanıtlaSil
  6. Şans eseri denk geldiğim ve beğendiğim bir roman. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la