Ne Oldu Sanki?


Kırık Kalp             
Ne Oldu Sanki?

Hayatla barışmaya karar verdim, zira o beni her yeni gün; yaşatarak, sağlığımın devamını hediye ederek karşıladı. Neden ona kızıyorum ki diye düşündüm. Herkesi olduğu gibi kabul etmeye karar verdim. Eğer bana taş atarlarsa onlara her zaman yaptığım gibi nimetlerle karşılık vermeye... Bana yapılan kalleşlikleri affetmeye karar verdim. Zira beni çok yoruyorlar ve yüreğime yük bindiriyorlardı. Yine de seviyordum onları. Ama artık hiç takatim kalmadı. Bunca yaşın bana kazandırdığı tecrübelerime rağmen, her nasılsa içini göremediğim insanlardan bir darbe daha yedim. Beni bir kalemde nasıl silebildiklerini anlamakta çok güçlük çektim. 

Beni ben olduğum için seven yakınlarımın kıymetini bilmeye karar verdim. İnsanoğlu değişime olmasa bile gelişime açıktır. Demek ki bu yaşta bile alacağım dersler varmış. Yeni bir şok yaşadım. Yapım itibarıyla bunu üstümden kolay kolay atamayacağımı biliyorum. Herkese niyetinin karşılığını vermek Allah'a mahsustur ve ben bu çektiklerimin bende yarattığı hayal kırıklığını elbet atlatacağım. 
Tavsiyem olur ancak, eğer birine değer vermiyor ve içinizden ona saydırıyorsanız ilişkiye hiç başlamayın ve dürüst olun. Ona şu, şu huyların beni rahatsız ediyor deme cesaretini gösterin. Günahtan korkun. Kendinizin kaldıramayacağınız şeyleri başkalarına yapmayın. Onların döktükleri gözyaşları bir gün olur sizden de oluk gibi dökülür. Ama vakit geçtir. Kırılan bir kalp asla onarılamaz. Aranızda geçenleri sevgi potasında değerlendirin. O zaman en adil çözümü bulacaksınız. 

Hepinize selam ve sevgilerimle...

Yalnızlık katran karası, 
Kıpırdatmıyor, yüreğime yapışmış sanki
Gece de çökmüş üzerime, nefes aldırmıyor
Sessizlik ölüm gibi, 
Sıkışmak zamanın bir yerinde
Katılıp kalmışım öyle

Bir nebze ışık yok
Ne hatırlanacak bir yüz
Ne de ardına saklanacak bir anı...
Tek olmanın işkencesi, 
Zorlardaki ruhumun çilesi
Duygularım düğüm olmuş
Bir tek dost bile biriktirememişim
Bu halimden beni çekip çıkaracak...

Görsel alıntıdır

Ece Evren/ 07.12.2019

12 yorum:

  1. Zor bir şey belki ama affetmemenin ruhumuza bıraktığı ağır yük altında ezilmeye bir son verebiliriz inşallah Ece ablacığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın Yıldız kızım. Ama affettiğimi söyleyeceğim kişiye ulaşamamak var ya... O beni bitiriyor.

      Sil
  2. Günahtan korkmak ne kadar önemli değil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hayatım boyunca affedici yönümle hiç kimseyi kırmamaya özen gösterir, yanlış yaptığıma inanırsam da, benden küçük bile olsa o insanın gönlünü almaya gayret ederim. Hoş görmeyi adet haline getirmiş biriyim. Kırılmak da beni bitiriyor. Niçin ve niye kızıldığını bilmemek... İşte en zoru da bu :(

      Sil
  3. Bir ilişkide dürüstlük ve sevgi çok öenmli. İnsan öncelikle kendisine ve karşısındakine saygılı olmalı. Yine nefis dizelerle sonlandırmışsınız, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Beyaz Yakalı. Ziyaretiniz ve yorumunuz için :)
      Çok etkilendiğim ve üzüldüğüm gerçek bir olayla ilgili yazdım.

      Sil
  4. Ece ablacığım insanları tanıdık sanıyoruz ama her gün sürprizler yaşamaya devam ediyoruz. Bu konuda çok ağzı yananlardanım maalesef 😔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum Derya'cığım. Ama neden hala inanmakta direniyorum? Neden bu kadar riyakârca davranıyorlar, anlamakta çok güçlük çekiyorum. Ve gerçekten bağlandığım için çok üzülüyorum :((

      Sil
  5. İçeriği hazırlayan kişinin ellerine sağlık. Normalde SEO açısından google üzerinde üst plana çıkmak için gereksiz anahtar kelime kullanımına yer veriliyor. Ancak içeriğiniz oldukça akıcı. Sıkılmadan sonuna kadar okunabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Ben de o hazırlayan kişiye minnettarım.

      Sil
  6. Ece ablacığım yine nefis dizeler, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la