Oyuncular 6.Bl



Yaşam
Milas/Boğaziçi         

Oyuncular 6.Bl

Ne vergi veriyorduk, ne de yer sıkıntımız vardı. Sayende yüzsüzce geç de olsa ite kaka  bölümler çekiyorduk. Seninle diğer rolün için de, belli aralıklarda konuşuyorduk. O rolü bırakmanı, burada olayların gittikçe rayına oturduğunu, artık bu oyunun sensiz olamayacağını söylüyordum ve gitmemeni istiyordum. "Benim o oyuncudan haberim var, lakin onun benden haberi yok bu haksızlık değil mi?" diyordum. Kötü birine de alışılacağını biliyordum. Ama sana daha tam teşhis koyamamıştım. Koysam da farketmezdi. Alışmıştım bir kere. Vücudun amorftu, farketmezdi. Sesin harikuladeydi. On yedi yaşında bana aşık olduğunu söyleyemediğin için sesini hatırlamıyordum doğrusu...İlk konuşmamızda hem sesin, hem de diksiyonundan çok etkilenmiştim. Top sakalın çok yakışıyordu. Kesmeni yasaklamıştım. Aynı yaştaydık. Burçlara itibar edenleriniz varsa ben aslan, o koç burcuydu. Yıldıznamelerde heyecan dolu bir arkadaşlık ve uygun çift yazardı hep.Hoşuma giderdi. Öyleydi de.

Ama sen hala ikili oynuyordun. Sapla samanı asla karıştırmıyor, samandan blok blok kerpiçleri yapıp saçma bir telaşla balkona dizip, onları götüreceğini söylüyor, sapları da çok sevdiğin balık-rakı ikilisi şöleni hazırlığında, mangalda kül bırakmadığın için kömürleri tutuşturmakta kullanıyordun. Sen bir sahtekardın. Halbuki gençken nasıl onurlu bir delikanlıydın. Hayat sana belli bir yaşa gelince, kendin bile seçemediğin, bir tavsiyeyle rol arkadaşını dayatmış ve üstelik kılıbıklık rolünü de utanmadan üstlenmiştin. Kader, sonradan başkasının başına dert olacağını hesaplamamış mıydı ve hayırlısı bu muydu? Hangi tarafa hayır getirirdi ki bu? Rolüm için kendime ne yazacağımı artık bilemez olmuştum. Çekimler masraflıydı. Ama bu oyun oynanacaktı.

Bir sebeple, Oyuncular'a 'Heyy Ben de Varım Bu Dünyada' hikayem bitince devam edeceğim.Hepinize okuduğunuz için teşekkürler.


Ece Evren     





2 yorum:

  1. Gitgide ilginçleşiyor hikaye Ece Ablam, on yedi yaşında tanışıyorlarmış demek, çocukluk aşkı... Nerelere varmış... :( Hem hüzün, hem öfke...

    YanıtlaSil
  2. Özeti bu işte.Canımsın.

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la