Bir Eylülün Müjdesiydin...


BİR EYLÜL AYININ MÜJDESİ GİBİYDİN,  AMA ARTIK KABUSUM OLDUN...

Bir Eylülün  Müjdesiydin...
Sisli dağlar


Bir Eylülün  Müjdesiydin...

Bu sabah,

Bu sabah ilk defa değerimi düşündüm
Yaptığım hiç bir şeyden pişman değildim...
Bu sabah ben sevgiyi kutsadım
Sevdiklerimi andım, hallerini hatırladım

Bu sabah değişik bir yanımla tanıştım
Bende canlı kalmayı başarmış, pes etmemiş...
Bana sabır göstermiş, gizliden destek olmuş
O yanıma sarıldım sıkı sıkı...

Yine bu sabah
Sis çökmüştü karşı dağlara 
Dağlar varla yok arasıydı
Tıpkı senin gibi...

Bu sabah,
Bir sabah seni unutmuş olarak uyanmayı diledim
Seninle yaşadıklarımı senelerimden silmeyi
Arınmayı diledim Yaradanımdan

Aşka lanetler yağdırdım
Bütün sevmelerinin seni terketmesini
Kendine düşman olmanı diledim
Bu sabah...
Hiç bir sabah böyle değildim.


Ece Evren      06.08.2016

25 yorum:

  1. Ablacığım,yarın bloga bir kitap önerisi yapacağım.O kitap senin için çok faydalı olacak.Teknikler de var içinde.Lütfen kitabı al ve teknikleri dene.Kocaman öptümmmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki de canım.Hemen uygulamaya başlarım.Öpüyorum çok.Sevgilerimle.

      Sil
  2. Canımızı yakan sevgiliye en büyük bedduamız değil midir sevgisiz kalması?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Cem.Ben etmesem de ruhum içten içe ediyor.Sağol yorum için.Sevgiler :)

      Sil
  3. Yine içten bir şiir, kalemine yüreğine sağlık Ece ablam :*

    YanıtlaSil
  4. Seni okurken öylesine kendimi okuyormuş gibi oluyorum ki ablam bu çok başka.O kadar ustaca ve konsantre bir şekilde yazmışsın ki. Tabi tahlil etmek haddime değil ablam orası ayrı. Gerçekten hisli bir insanı derinden etkiyecek bir şiir olmuş.Tebrik ederim ablam. Yüreğin yaza yaza feraha kavuşacak tıpkı benim gibi.Çünkü aynıyız biz.Şiirini birkaç kez daha okumak ve daha da zamanını almamak üzere sonsuz sevgi ve saygılarımla ablam..

    YanıtlaSil
  5. Emre, sevgili oğlum.Hislerimizin benzerliği yazdıklarımızı daha yoğun anlamamızı sağlıyor.Tahlil edersen asıl sevinirim, ne demek Emre.Ben senin yaşında bu kadar olgun ve oturmuş bir karakter tanımadım daha.Gerçekten ben de benzetiyorum ikimizi.Ne güzel, oğlum bildim seni.Dilerim eylülde görüşürüz.Sevgilerimle Emre.Kendine iyi bakmaya gayret et yavrum.

    YanıtlaSil
  6. Ablacım aşk ne kadar tuhaf bişi bizi delicesine mutlu edebilirken bazen yok olmak ister seviyesine getirebiliyor ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk ve nefret yanyana mutlu mesut canlı kalabiliyorlarmış meğer Kübra :)) Ben teyit ettim artık canım.Sürekli değişen duygular, ama insanı şok tedavisi gibi etkiliyor.O da bir yere kadar ama.Sevgiler kızım :)

      Sil
  7. Ece ablacığım yine damardan girip döktürmüşsün ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo beğendin demek.Sevindim Emre sağol oğlum :)

      Sil
  8. Ne odu ki bu sabah? Çok etkisinde kalıyor okununca? Güzellikler diliyorum.

    Bu arada, kalpten kalbe yol vardır ya... Ben de Eylül konusunda yazmıştım dün bir yazı. Hatta Eylül'de değil hemen yayınlamayı düşünmüştüm. Başka türlü bir Eylül, şiirinizde çıkageldi.

    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her sabah bir başlık geliyor aklıma.Altını doldurmakta hiç zorlanmıyorum. Gönüller, birbirinden uzak yerlerde olsalar da kim bilir belki aynı , ya da yakın duyguları yaşıyorlardır.Sizin eylül yazınızı merakla bekliyorum. Sevgilerimle güzel bir akşam diliyorum.

      Sil
  9. Sevmek ....
    Sevmemeye çalışmak ...
    Canının ta yüreciğinin yanması ....
    Sevdiğine için acıyarak beddua etmeye çalışmak ....
    Duyguların devinimi .....
    İçten taaaa şuracığından döküldüğü belli olan duygular dizimi .....
    Emeğine yüreğine sağlık Ece ablam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didem'im.Hoşgeldin canım.Ne kadar isabetli teşhisin.Aynen o duygularla yazıyorum.İnsanın yaşadığını yazması kolay oluyor, bir de hasret... işte o çok yoruyor beni.Bazen beddua ederken kızım''Deme anne...'diyor.Diyorum ki ona' Allah benim içimi, hakiki dileğimi bilendir.Sadece kırgınım, kızgınım, beni tek O anlar.'
      Özlemişim seni.Sevgiler ve teşekkürler bir tanem :)

      Sil
  10. Ah ablam benim o kadar zaman olduğu şu bloglara girip okumayalı senin ne kadar içten olduğunu ne kadar duygu yüklü olduğunu bir an unutmuş gibiyim... Yine çok güzel olmuş eline emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Süleyman kardeşim.Duygu yükünü seviyorum.Alıştım.Yaşamımın vazgeçilmez bir durumu oldu.Beğenmenden mutlu oldum.Sağolasın:)

      Sil
  11. Eylül ayı en sevdiğim aydır benim. O yüzden ki kızımın adı da Eylül. Ama Ece ablacım senin kalbini kırmış çok kızdım Eylül'e ama yinede küsemedim. Sen de küsme ne Eylül'e ne de başka aylara, yıllara. Herkes kendi yaptığından sorumlu tutulacak günü geldiğin de. Onun içindir ki en güzelidir Allah'a havale etmek her şeyi Bu da içimize Serpilen serin sular olsun inşallah. Sen yine her sabah kendi değerini bilerek, kendi değerine sarılarak uyan. Öyle değerlisin ki değerini bil, o güçlü yanına sarıl. Aşka küsme, kendine sarıldığın gibi sarıl bir başka aşka. Ne demiş büyüklerimiz Çivi, çiviyi söker. Seviyorum seni ve yazdıklarını ablacım ve ellerinden öpüyorum. En kalbi sevgilerimle 😙💕💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar tatlısın canım kızım.Eylül hala en sevdiğim aydır.Hem kulaklardaki yankısı ve duygulara yaşattığı haz da cabası.Eylül kızımızı Allah bağışlasın ailene ve sana , hayatı boyunca sağlıklı mutlu olsun dilerim.Kaç çocuğun var, belki yazmışsındır, şu an aklımı zorladım, hatırlayamadım hepsi için aynı dileklerim.Hele bana yazdıkların o kadar değerli ki benim için.Ben sevmekten hiç vazgeçmem.Senin yazdıkların gibi diledim geçen gün.Çivi çiviyi söksün diye.Çok teşekkürler canım Zehra'm.İyi ki varsın ve tanıdım seni.Sevgiyle kucaklıyor, öpüyorum seni, yavrunu, ya da yavrularını.Canım benim :)

      Sil
    2. 2 tane, bir oğlum bir kızım var ablacım 😊. Kızımın adı Eylül, Onur Akın'ın dediği gibi 😊 oğlumun adı Ekin. Tüm güzel dualarına amin diyorum 😇 Rabbim herkesin evlatlarını korusun benimkileri de inşallah. Sevgilerimle.

      Sil
    3. Allah ikisini de hayırlı evlatlardan eylesin, bağışlasın Zehra'm.Ne kadar güzel isimler koymuşsunuz.İkisini de benim için öp lütfen.Sağol canım.Güzel bir gece ve hep mutlu yarınlar dilerim kızım.Sevgimle sarılıyorum sana canım

      Sil
  12. Keşke şöyle sağlam bir süpürge olsa da silse beynimizden hüznü ,kırgınlıkları, gözyaşlarını .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice, değerli kardeşim.Beni güldürdün, hep gül inşallah :)) Keşkeee. Sevgiler sana :)

      Sil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la