Ece Evren-Neyin Bedeliydi Bu?

21 yorum:

  1. Çok anlamlı bir şiir olmuş. Sesinize, kaleminize sağlık. şiir metnini de paylaşsanız bu sayfada, daha güzel olmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru Zafer kardeşim. Düşünüyordum ben de. Ben teknolojide çok zayıfım. Bloğumu düzenleyen kardeşime bir sorayım. Çok teşekkür ederim, beni sevindirdiniz. Sağlıcakla kalın...

      Sil
  2. Ne güzel yazmış ve seslendirmişsiniz... Ne anlamlı sesleniş... Emeğinize ve kaleminize sağlık.
    Sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. "Taşıyamazsın diye çoğunu ben aldım.." ah be ablacığım niye iyi insanlar, güzel insanlar hep böyle fedakarlık yapar? Hep yükleri çeker? Hep alttan alır? Hep içine atar? Yapmamak lazım valla değmeyen insanlara hele...değmez üzülürüz işte söylediğin gibi eziliriz..sokaktaki kediye, köpeğe değer vermek daha evladır değmez insanlara değer vermektense...bundan sonra hep gül bunu hak ediyorsun ablacığım..
    Yine döktürmüşsün eline, yüreğin sağlık, sevgilerimi bıraktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Müjde'm, gecenin bu saatinde ancak işim bitti. Seni görünce nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. Hiç keyfim yok arkadaşım. Keşke aynı şehirde yaşasaydık. Sana anlatmak isterdim biraz düşüncelerimi ama bu şiirdeki mevzudan değil sadece zira o hayal oldu artık.
      Değmez Müjde'm, biliyorum. Gülmek istiyorum inan. Bu, ilaç kadar şifalı yorumun için çok teşekkürler kardeşim. Sevgiyle kucaklıyorum seni.

      Sil
  4. Giderek daha profesyonel oluyor videolar.Çok iyi gerçekten.Senin buğulu sesini de sevdiğimi daha önce de söylemiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kızım, beğenmen beni nasıl mutlu ediyor anlatamam. Sesimden kuşkuluyum ama bir ton tutturdum gidiyorum. Sevgiyle öperim kızım.

      Sil
  5. Seslendirmede çok güzel, sözler de. Yüreğine sağlık Ece Abla.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzelmiş be abla, duygulandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre, gerçekten mutlu oldum beğenmene. Görüşlerinize, hatta eleştirilerinize ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim oğlum.

      Sil
  7. Ece Abla yüreğine sağlık yine duygu yüklü çok güzel bir şiirdi, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atakan oğlum, ben de o kadar sevdim ki bu işi... Beğenmen mutlu etti. Teşekkürler ve sevgilerimle oğlum.

      Sil
  8. gene çok harika bir video olmuş..👍 elinize,emeğinize ve sesinize sağlık..🙂

    youtube,de yorum bırakmak istiyom ama "Bu işlemi tamamlayarak bir kanal oluşturup YouTube'un Hizmet Şartları'nı kabul edersiniz." uyarısı yüzünden yorum bırakamıyorum..🤔 çünkü "yuotube,da bir kanal oluşturmamı" istiyo..youtube ile aram iyi olmadığı için burada kanal falan açmak istemiyorum..kusura bakmayın..🙏 sağlıcakla kalın..🙂

    YanıtlaSil
  9. Ertuğrul, beğenmen mutlu etti. Yalnız senin emojiler bile benim sayfamda kayboluyor, neden oluyor acaba? Bakım istiyor blog.
    Youtube'da yorum bırakamadığın için neden kusura bakayım ki? Buraya bırakıyorsun ya, sağ ol kardeşim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben chrome tarayıcı kullanıyom,emojileri bu tarayıcı gösteriyo..🙂 diğer tarayıcılar da ise bir sorun var gibi,bazıları emojileri pek göstermiyo..internet tarayıcınız chrome tarayıcı ise emojileri görmeniz lazım..değilse bir de bu chrome tarayıcıyı deneyin..sağlıcakla kalın..🙂

      Sil
  10. Teşekkür ederim Ertuğrul. Deneyeceğim. Güzel bir pazar günü dilerim.

    YanıtlaSil
  11. Doğruyu söylemek gerekirse sözler gerçekten güzel ama müzikle biraz olmamış sanki. Ama yinede emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki doğruyu söylemek gerekir Onur oğlum. Şimdi bir dinleyeyim bakayım. Yine de teşekkür ederim.

      Sil
  12. Dinledim, ben bu tür duygusal fon müziklerini, üstelik sesimin önüne geçmesin diye sakinlerinden seçiyorum. Bu müzik, Can Yücel ustanın, Bağlanmayacaksın şiir müziği.

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la