Ece Evren-Merhaba Veda

26 yorum:

  1. Çok hüzünlü olmuş,sesinizle de bütünleşmiş. Yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Bravo Ece hanım çok güzel olmuş. Ben pek video sevmiyorum ama bundan sonra sizi izlemeye çalışacağım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabia kardeşim.Yorumun beni çok sevindirdi. Çok teşekkür ederim. Şiir okumayı çok seviyorum. Çocuklarım da sağ olsunlar bütünlüğü sağlıyorlar. Sevgilerimle canım :)

      Sil
  3. harika ya harika... Yüreğine sağlık Ece anne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol oğlum. Bak Ece annenin böyle merakları da var. Çok teşekkürler Ersin oğlum :)

      Sil
  4. Ay Ece Abla başlığı okuyunca yüreğime iniyordu. Vallahi yazmayı bıraktın sandım.
    Yine çok güzel olmuş. Emeklerine sağlık. Devamları gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım benim. Ben bir yere gidemem. Çok alışmışım. Bu gece de bir şiir okuyup kaydedeceğim.Haftaya hazır olur :) Çok teşekkür ederim övgüne. Sevgiyle kucaklıyorum seni :)

      Sil
  5. Merhabalar.
    Çok güzel bir çalışma olmuş. Kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Merhabalar Recep Bey. Takdirleriniz beni son derece mütehassıs ediyor, güçlendiriyor. Çok teşekkür ederim, selam ve saygılarımla...

      Sil
  6. Arkadaki fon müziği,fotoğraflar ve ses çok iyi bütünleşmiş.Emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Yurdagül'üm. Çok teşekkür ederim. Sevgiler yavrum :)

      Sil
  7. fon müziği hareketli olmuş,vurgulu..ben de bıraktınız blogu zannettim..bu günlerde herkes ayrılıyo blogdan,üzüntü verici bi durum..gitmeyelim böyle biz iyiyiz hep beraber..elinize,sesinize sağlık..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok gitmiyorum Ertuğrul. Böyle iyiyiz. Hikayem var, düzenliyorum. Teşekkür ederim kardeşim 😊

      Sil
  8. Harikaydı👏👏Sesine,duyguna,yüreğine sağlık Ablacım😊Sevgilerimle❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Sevil kızım. Çok teşekkür ederim 😊

      Sil
  9. Ece abla emeğine sağlık. Gerçekten çok beğendim. Sesin de çok uyumlu olmuş. 💕

    YanıtlaSil
  10. Canım, seni göremedim ne zamandır. Bugün fuarla ilgili yayınına yorum yapamadım. Anlayamadım, Yorum yapabilmek için WordPressle giriş yapmam istendi. Belki yine benim beceriksizliğimdi.
    Çok teşekkür ederim Saadet'ciğim.Sevgiyle kucaklıyorum 😊

    YanıtlaSil
  11. fotolar, müzik, hikaye hepsi uymuş yaaa :)

    YanıtlaSil
  12. Eş zamanlı dolaşıyoruz internette demek canım.Yorumun tam da girdiğimde düştü. Çok teşekkürler Deep'ciğim. Bir şeyler yapıyoruz işte :)

    YanıtlaSil
  13. Siir müzik hepsi harika 😘

    YanıtlaSil
  14. Yine çok güzel, emeğinize yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Beğenmeniz beni sevindirdi:)

      Sil
  15. Merhabalar.
    Veda, üzerinde yaşadığımız şu fani dünyanın insanı üzen, korkutan ve canımızı en çok yakan bir olaya isim olmuş bir kelime. Vedanın gelip-geçici olanı hariç, temelli olanı çok can yakıcıdır. Canımızı yakan şeyleri işlemede çok başarılıyız. Batılılar gibi, sevinçlerimizi bu kadar güzel anlatamayız. Herhalde bu millet olarak genlerimizde olan karakteristik bir özelliğimiz olsa gerek. Acılar içinde yoğrulup piştiğimiz için mi, yoksa acıları kendimize çok dert ettiğimiz için midir bilinmez!

    Okuduğum ya da dinlediğim şiir üzerine duygu ve düşüncelerimi paylaşırken, sık sık geri dizelere ya da dinletiye dönme ihtiyacı duyarım. Bir şiiri ben dinleyerek değil, kendim okuyarak daha iyi hissedebiliyorum.

    Daha önce de söz konusu sesli şiirinizin çok güzel bir çalışma olduğuna ilişkin beğenimi ifade eden bir yorum yazmış olmakla birlikte, asıl şiiri şiir yapan satır aralarında o sihirli kelimelerle örülmüş duyguları hissetmek ve hissettiğim şeyleri paylaştığım zaman kendimin farkına varabiliyorum. Okuduğum her şeyi içime sindirmek istiyorum. Yürekten kaleme bir şelale gibi çağlayan bu dizelerin kaynağına inmek istiyorum. Daha doğrusu şiiri anlamak istiyorum. Aksi halde okur geçersiniz, ne akıllarda ne yüreklerde ve ne de gönüllerde bir iz bırakmadıktan sonra, Yunus'un dediği gibi bir okumak olmuyor mu?

    Sanatı en güzel şekilde icra eden ve o sanatın kadrini ve kıymetini bilmekle birlikte asıl farkına varan bireyler olmayı Cenab-ı Hakk yarattığı her kuluna nasip ve müyesser eylesin inşAllah! Atatürk ne demişti? "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından bir kopmuş demektir" Öyle değil mi?
    Esen kalın, sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar Recep Bey. Şiirlerimi ikinci kez okuyup yorumlamanız; bana, anlamlı yazdığım konusunda güven veriyor. O kadar memnun oluyorum ki... Henüz altta şiir, üstte video şeklinde sunamıyorum. Teknik bilgim yok. Öyle daha uygun olur ama maalesef artık yardım isteyeceğim ve bu işten anlayan kimse kalmadı etrafımda.
    Sanat her dalıyla insanlığa ve topluma hizmet için icra edilmeli.
    Veda şiirimi çok derin duygularla yazmıştım. Yeniden değerlendirdiğiniz için çok teşekkürler. Bence de bizler acıları kendimize çok dert ediyoruz. Aslında acının o buruk tadını yaşadığım için şükrediyorum. Zira bunları yazamazdım.
    Tekrar teşekkürlerimi sunuyor, benim için değerli vakitlerinizi harcadığınız için size karşı büyük minnet duygularım olduğunu bilmenizi istiyorum.
    Selam ve saygılarımla...

    YanıtlaSil

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Aramak için kelimeni yaz ve ENTER'la